CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Série Mass Effect odložena k ledu, Bioware čekají personální změny

Kdo by čekal od EA něco jiného? Personální změny měli udělat před vydáním hry, ne po ní. Zase jim nevyšel jeden výdrb, tak pohřbí značku. Škoda. :-(

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel EA udělala personální změny i před vydáním Mass Effect Andromeda : půlka zkušeného teamu Bioware odešla po odkoupení EA.
PŘEKVAPIVĚ nový a ne moc zkušení vývojáři neudělají stejně kvalitní práci jako starý a zkušený team.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nezajem, jsem obrovskej fanousek serie Mass Effect a Andromedu jsem ocekaval netrpelive a vyjimecne jsem byl ochoten zaplatit plnou palbu hned po vydani. Ale kdyz jsem videl ty recenze a gameplaye, tak tohle nemam zajem ani v 90% sleve. Klidne at to pohrbi a nejlepe pohrbit celou EA. Radeji si zahraju puvodni Mass Effect znovu nez tohle.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak hrozné to není, hrozné to je - to je bez debaty. Ale tak hrozné ne:)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tady jde o princip.
EA tohle dělá neustále, odkoupí nějakou zavedenou kvalitní značku, pak udělají škrty v rozpočtu a vyhodí ty dobré vývojáře (EA tím sníží náklady) a dál vydávají průměrné tituly a dojí značku tak dlouho dokud se fanouškům neznechutí.

Jsem si jistý, že kdyby polovina zaměstnanců z Bioware neodešla kvůli "nové politice" EA (škrty v rozpočtu, personální změny), tak nový Mass Effect by vypadal mnohem lépe.

Jaký je JEDINÝ způsob ukázat EA, že opravdu takovéhle ořezané hry nechceme? Přestat je kupovat!

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mass Effect je zářným příkladem postupující demence v PC RPG žánru .Zatímco první díl byl ještě srovnatelný s báječným KOTORem , druhý byla již jen akční bludištovka ,která se v třetím zvrhla v epickou obdobu FMV jež ako by vypadla z půlky devadesátek a to jste pro pochopení museli kupovat tunu DLC ...nebo taky nemuseli . A pokud chce někdo navázat v restartu na nejhorší díl ...jak to asi dopadne ? ...Ostatně nebyla by to EA , pokud by RPG či RTS hru nedokázala nezprznit ....Mimochodem kde je Dragon Age . Tam asi dávno mrzne až praští ......

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.