CDR.cz - Vybráno z IT

Sestřelte Tie Fightery z knäckebrotu. Update pro I Am Bread paroduje Star Wars.

Iambread Image 01
Po výrazných slevách na tituly z univerza Hvězdných válek se vytáhli i tvůrci z Bossa Studios, kteří nedávno dokončili svůj simulátor života oblíbeného pečiva I am Bread. Ti pro svůj titul udělali nový update, ve kterém se krajíc chleba podívá do vesmíru.

V rámci #MayThe4thBeWithYou se děly mnohé věci okolo kultovních Star Wars. Jednou z nich bylo i vydání čerstvého updatu ke hře, jejíž popularita stále vzrůstá, I am Bread. Pro neznalé, jde o titul od tvůrců Surgeon Simulator, kde se hráč snaží ovládat krajíc chleba po místech, kam by se asi obyčejné pečivo jen tak samo nedostalo. Opět zde máme zabijáka krátkých chvil a dlouhých večerů.

Tvůrci se však rozhodli hratelnost trochu opepřit přidáním vesmírných bitev, které zřetelně odkazují na právě zmíněné Hvězdné války. Krajíc chleba jako Millennium Falcon bojuje proti křížníkům z žehlícího prkna a Tie Fighterům z knäckebrotu a cereálií. No toto si žádný milovník, ať už hry nebo filmů, nemůže nechat ujít, že?

Update (vtipně a nepřeložitelně pojmenovaný Starch Wars: A New Loaf) je samozřejmě zdarma. Vesmírná pasáž se odemkne až po splnění úkolů v kuchyni. Hráči se v budoucnu jistě dočkají podobných výstřelků ze strany společnosti Bossa Studios. Starch Wars není poslední update, který je v rámci životního cyklu této hry čeká. 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Sestřelte Tie Fightery z knäckebrotu. Update pro I Am Bread paroduje Star Wars.

Pátek, 8 Květen 2015 - 12:00 | IEUser | Škrobová válka: Nový bochník Mně to přijde docela...

Zobrazit diskusi