CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Seznam zkvalitnil své 3D mapy – nabízí lepší zobrazení než Google? Porovnáváme!

Tak nevim, mam pocit, ze ze seznamu lezou spise hodne spatne vtipy, lidi to ale z nejakeho duvodu pouzivaji, asi. http://fii.cz/dwvat

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Seznam jako vyhledavac nepouzivam, ale na Mapy.cz ktere nabizi informace z Firmy.cz nedam dopustit. A co jsem zatim mel moznost porovnat, maji Mapy.cz lepsi pokryti nejen ve 3D zobrazeni, ale i v Panorame(StreetView). Je to proste ceska firma, tak ma CR zmapovanou podrobneji. Kdyz hledam neco na mapach mimo CR, jdu na Google.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Kdyz hledam neco na mapach mimo CR, jdu na Google."

Kdyz hledam neco na mapach mimo CR jdu do KIWI. Seznam mapy jsou super, turisticky jsou primo famozni, za to Google mapy jsou opravdu jen takovy ten zaklad pro navigaci po silnici, jinak vzhledem k tomu, ze snad nikde na svete nic tak kvalitniho jako v CR Mapy.cz neni, tak nezbyva nez zaplatit, at uz za nejake digitalni placene mapy nebo papirove.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Seznam ma skutečně více "3D", než Google, ale že by to bylo použitelnější, no nejsem si jist, pokřivené textury, domy spíše jak z halucinace - tvarem cokoliv, jen ne kvádr, děravé...
Seznam: http://imgur.com/a/RIrL4
Google: http://imgur.com/a/7gy3E

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty reklamy na Národním divadle jsou opravdu skvostné.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ano tie reklamy su super dufam ze je to len koli nejakej rekonstrukcii si predstavte ze by si eiffelovu vezu oblepili celu reklamou ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.