CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Seznam.cz konečně se srozumitelnou mapou - nové podklady brzy i v GPS navigacích

Škoda, že to není alespoň trochu přesnější, Lipno v Novohradských horách a třeboňský kapr na Vysočině, to už už trochu překračuje obligátní chybu měření :-) Plus za pelhřimovské krematorium, meh za tahání politiky do apríla.

+1
+33
-1
Je komentář přínosný?

Stezuj si u seznamu, tenhle aprilovy vtipek nevymyslela redakce CDR. Mapy.cz se skutecne zmenily.

+1
+35
-1
Je komentář přínosný?

Já si nestěžuju, jen hodnotím a diskutuju, od toho ty diskuse máme :-)

+1
-34
-1
Je komentář přínosný?

tak člověk to nesmí brát moc vážně.
Když se zamyslíme nad většinou vtipů (nejenom ty politické), tak nám dojde, že skutečně většina z nich by nám neměla být k smíchu, ale spíš k pláči...

+1
+39
-1
Je komentář přínosný?

me prijde ze to seznam vzal za spatnykonec. budto mel byt mistne vtipny a to, ze za kazdou vetsi obec tam melo byt neco co ho charakterizuje anebo celkove politicko vtipny a kazde misto melo byt vtipne oznaceno nejakou politickou kauzou. ale mit vetsinu mapy nejak svazanou s veci, ktera danou oblast charakteriuje uz po desetileti a pak tam dat capi hnizdo, ktery sotva clovek vi kde je a skoda zpusobena EU byla mozna jestli vubec tak 50 milionu a pak prazsky hrad, kde si delaj srandu ze zemana a pritom vzdy je nechalo chladnym miliardove uniky v cele s dopravnim podnikem, tunelem blanka, opencard, proc tam neni treba vyobrazeny pan bem? protoze by se tomu asi nikdo nesmal, to totiz opravdu neni k smichu. praze se dnes smeje kdejaky idiot z vesnice jak muzou byt tak blby ze desetileti si voli zlodeje do radnice a jeste maj tu drzost poucovat lidi na vesnici jak jsou pozadu ze nevoli stejnou partaj. Seznam by se mel zamyslet, myslim ze ted kazdy vi, jaka je jeho orientace. skoda ze jste tam nedali treba Kalouska s tibetskou vlajkou jak rozrazi policejni kordon a odvolava se na politickou imunitu. to vam reknu to bylo opravdu vtipny to video sledova. ale to by pak majitel seznamu nespal tak klidne. holt na tendencnost novinasrkych hyen jsem si uz zvykl, ted si musim zvykat i na tendencnost samotneho seznamu. nebo zkusit google, ten aspon v techto koncinach nikomu nefandi

+1
-41
-1
Je komentář přínosný?

Zvlast ta vesnice, co zvolili 3x starostou cloveka co za prvni volebni obdobi vytuneloval obecni pokladnu a privedl obec do exekuce se ma cemu smat :-)

Stejne zlodeje stale dokola voli v tomhle state volici bez ohledu na to, odkud jsou a po cele volebni obdobi na ne v hospode nadavaji - a pak jim to tam hodi znova.

Kdyby na mape mela byt kazda podobna kauza tak mas na nekterych mistech nekolik stovek symbolu a u vsech kauz starsich 5 let uz vetsina lidi nebude vedet, o co tenkrat slo.

+1
-32
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.