CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Myš jako kapesní skener: Hama mySCAN s funkcí OCR pro rozpoznávání textu

Uvítal bych i recenzi onoho srovnávaného mobilního skeneru, zatím jsem nenarazil na nikoho, kdo s ním opravdu pracoval

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Děkujeme za zajímavý tip! Skener se pokusíme v dohledné době zapůjčit a otestovat. :-)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Díky, zajímaly by mě i takové parametry jako jak dlouho trvá sken jedné strany A4, jak se skenují knihy s pevnější vazbou zejména v místech u hřbetu, jaká je minimální vzdálenost textu od hřbetu knihy, kterou ještě skener vezme, jakou maximální šířku textu snímač vezme na jeden záběr atd.
Knihy skenuji hodně, mnoho jich je ale v knihovnách jen k prezenční výpůjčce a pro takové případy by byl mobilní skener ideální.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Není to úplně aktuální, ale před cca dvěma lety jsem měl v ruce tento mobilní skener: http://cdr.cz/clanek/canon-imageformula-p-215-recenze-skeneru

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

To není úplně co mě zajímá, to skenuje jednotlivé listy, knížku do toho nenacpeš.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Jelikoz mysi nevadi, kterym smerem se skenuje protoze z porizeneho skenu nejprve udela klasicky jpg obrazek, ktery si upravite dle libosti, neni problem s ni skenovat i v mistech u hrbetu knihy. Navic si i prubezny vysledek vasi prace se scannerem sledujete v realnem case na monitoru.
Mozna bych jeste rad poznamenal, ze obycejny prenosny scanmer muzete pouzivat jen pro svoji primarni funkci, kdezto tady ziskavate plnohodnotnou a velmi uzivatelsky prijemnou mys.
Sirka zaberu scanneru u mysi je cca 7 cm, minimalni sirka je pak zcestny udaj, jelikoz dokument si muzete, jak jsem jiz napsal, oriznout dle libosti, po dokonceni skenovani. Jak dlouho trva neskenovani A4, jsem opravdu nezkousel, ale verte, ze skenovani probiha velmi rychle, takze do 20 sec. si myslim, ze neni problem.
Nerozumim vasemu komentari, "skenuje jen jednotlive listy". Samozrejme, jak jinak by to asi bylo s klasickym scannerem?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hello friends i am back here and get the more latest information for you just a click here https://onlinetechnicalhelps.com/snipping-tool-windows-10/ and read the more useful post and shear with your friends and group and visit again.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.