CDR.cz - Vybráno z IT

From Software představil třetí Dark Souls. Navaří opět stejnou polívku [E3 2015]

Dark Souls Iii
Studio From Software se proslavilo svými Souls hrami, které je vynesly mezi špičkové vývojáře. Příští rok vydají již regulérní díl Dark Souls. Vypadá to, že se budou chtít opět svézt na své vlastní vlně popularity.

E 3 Special 2015 Intel

V rámci konference firmy Microsoft došlo i na oznámení nového dílu Dark Souls, který si za název připíše římskou číslici tři. Po Bloodborne se From Software vydává opět do vod, kde si původně získala své hardcore fanoušky. Trailer na Dark Souls III dává naděje na další hardcore zážitek, s lyrickým příběhem a univerzem s hutnou atmosférou, která se i těžko krájí.

Zhlédněte trailer, který zobrazuje vše, čím daná značka je. Potemnělá atmosféra, výjevy z nejhorších nočních můr a samozřejmě stejně odpudivá monstra. Pokud se podaří From Software zachytit vše, co ukázali ve videu, tak se všichni fanoušci mohou těšit na monumentální zakončení značky.

Nicméně i japonští tvůrci vědí, že nelze videherní značku ždímat do nekonečna, a proto bude třetí díl posledním ze série Dark Souls. Pokud vás již omrzelo Bloodborne, jde o milou povzbudivou zprávu. Titul vyjde na počítače s operačním systémem Windows, pro konzole PlayStation 4 a Xbox One příští rok.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku From Software představil třetí Dark Souls. Navaří opět stejnou polívku [E3 2015]

Žádné komentáře.