CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Soudní verdikt: Čeští vývojáři dostali za špionáž v Řecku 30 měsíců podmínečně

Prasteny Rekove, co k tomu vic.
Asi je kazdymu zrejmy, ze tam frajeri delali neco co nemeli, at uz spionaz nebo proste hloupost a ty 4 mesice ve vazbe urcite OK, nasledne jim mohli dat podminku a vyhostit. Ovsem protoze jsou Rekove zaostaly, tak z toho udelali nechutny divadlo.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Klasická hloupost. Kluci věděli, že u nás jim na to nikdo neřekne a armáda naopak bude ráda za drobnou propagaci... ale bohužel Řecká vláda v období velkých ekonomických problémů ztratila soudnost.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Houby dovolená ...Po nocích se kradli k vojenským objektům a zpoza olivovníků systematicky natáčeli odbavování strategicky důležitých řeckých hnojících letadel .
Už je vidím , jak s kanónem na stativu uprostřed pole tvrdí ochrance jací , že jsou turisté ...
Prostě za špióna není označen nikdo bez výbavy , podezřelého chování a s povolením úřadů .Holt tohle není Havel, aby si hned za plotem rozdělali krámek a fotili ...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jaka letadla? Nejprisneji strezena informace o tajnych reckych vojenskych objektech je ze tam nic neni protoze se to rozkradlo jeste nez to postavili.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

V letech 1936-1938 si bezni, nemecky hovorici, turiste s tyrolskym klouboukem a turistickou holi porizovali snimky naseho opevneni a dalsich vojenskych objektu.

Clanku na toto tema jsem videl spoustu, v zadnem jsem ale nevidel napsane co tam presne delali a pri cem je Rekove chytili.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mno asi takhle. Kdy řekové vydají zatykače na pracovníky Google maps?
Podle mne šlo tou žalobou jen o politickou akci v době jejich vlastních problémů...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

150ks F-16C/D třetina modernizována, 100 bojových vrtulníků, po 170ks Leopard 2A6,2A4, 400 M109, 200 M110, 40 M270, 120 RM70, 12 ponorek, 14 větších bojových plavidel.
Obyvatel máme zhruba stejně.
ČR 14 Gripen, 16 Alca, .......

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A nejvtipnější je že to vybavení mají proti turkům, kteří jsou s nima ve stejném vojenském paktu... A navíc na dluh.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.