CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Steam omezí recenze her, které si uživatel nezaplatil

Origin, UPlay, GOG, v podstate dnes i Humble Bundle a nekdo (ja ne) nakupuje i pres MS Store. Konkurence je velka, ja byt na miste Valve, tak si moc nezahravam a funkce pokud mozno nemenim.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Prakticky se nic podstatného nezměnilo. To jenom někdo špatně napsal nadpis článku (a nebo si špatně přeložil zdroj informace).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je to jednoznačně pozitivní zpráva. V hodnocení se prakticky vždy podvědomě promítá to jak je hráč spokojen s tím co dostal za své peníze.
Někteří vydavatelé si taktéž dělají dobře hodnocený start spoustou rozdaných promokódů.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Není to moc pozitivní zprává. Nespokojení lidé volí refund, ale pak zase nemůžou napsat recenzi. Tudíž tam zůstanou akorát pozitivní, nebo víceméně neutrální názory.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Lidský mozek funguje trochu jinak, řekl bych šejdrem. Když už za něco dá peníze, má to před sebou zdůvodněno a příslušný nákup i jeho předmět je okamžitě připraven hájit proti jakékoli kritice.

Případů jste už určitě viděli tisíce v nejrůznějších diskusích.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Když už píšete zprávičku, nechcete si aspoň pořádně přečíst zdroj?
"This is strictly concerning scores, everyone will still be able to write a review and it will show up on the game’s page."
A teď to porovnejte se svým "zakáže recenze her".

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak. Tohle je dezinformace.

Valve jenom změnilo výslednou známku hry, jednotlivé "recenze" stále budou v detailech hry.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den, děkuji za feedback. Je pravda, že nadpis láká trochu přehnaněji, než jsem zamýšlel.

Skutečně mohou uživatelé nadále napsat na hru svůj názor, nicméně nebude jejich zhodnocení promítnuto do výsledného skóre hry. Do článku jsem raději připsal o větu navíc, která změnu blíže osvětlí.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Na clickbaity bacha :-D aspoň že ho přiznate a upravite. nic to ale nemeni na tom ze je to cenzura od steamu. V těch tisicich názorech hraje roli nakonec stejne hlavně známka podle které se filtruje výběr. Plus kdo to vlastně cte ty podrobne nAzory. Myslím že většina proste mrkne na znamku

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak já osobně třeba téměř vždy naopak. Skóre mě nezajímá zdaleka tak, jako recenze. Člověk se tam mnohem lépe dozví, jaké jsou se hrou problémy, a jestli by ho pravděpodobně bavila či ne.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak, známka je jenom taková orientační.
Z recenzí se člověk nejvíce dozví... a osobně mě zajímají nejvíce ty "negativní" recenze. V nich jsou většinou popsány bugy a otravné vlastnosti her.

Ty "kladné" recenze jsou obvykle zamořeny hodnoceními 12 letých děcek, které to zhodnotí "one of the best games I have played. Bla bla bla" a přitom ta hra klidně může být totální odpad. Bohužel člověk od teenagerů nemůže očekávat moc velkou objektivitu.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

příště se přestane počítat hodnocení od těch co si hru koupili ve slevě a nakonec ji budou moct ohodnotit jen majitele deluxe edice :D Kazdopadne pocet hodnoticich to snizi = snizi to presnost protoze vic hlav vic vi + bude tu prostor pro manipulaci s hodnocenim, ted bude stacit koupit sam sobe par vlastnich her a nalezite je ohodnotit a hned nam hvezdicky naskakaji...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.