CDR.cz - Vybráno z IT

Svět se zbláznil, ovocná mobilní hra Fruit Ninja se dočká filmové adaptace

Fruit 1
Bude to zábava pro celou rodinu a my v redakci si jí rozhodně nenecháme ujít. Těšte (?) se s námi na pravděpodobně nejbláznivější filmovou adaptaci v historii herního průmyslu.

Fruit Ninja v současnosti patří mezi jedny z nejstahovanějších titulů pro mobily. Je až fascinující, kolik fanoušků si dokázala značka získat, když principem celé hry je sekání padajícího ovoce pomocí poklepání na displej telefonu. Už ne tak fascinující, jako spíš šílené je, že se dočká své filmové adaptace.

Na plátnech světových kin se momentálně prohání filmové zpracování hříčky Angry Birds, která nám ale dokázala nabídnout řadu atraktivních prostředí a různorodých ptáků se specifickými schopnostmi. Ano, kolem nich se dá postavit příběh. Ale jak chcete do hlavní role zapojit ovoce?

Otázka, kterou si možná kladou i samotní tvůrci. Fruit Ninju ve filmu už nicméně oznámili a jako třešničku (jablíčko?) na dortu fanouškům předhodili i plánovanou stopáž - 90 minut. 90 minut filmu, ve kterém hraje první housle ovoce. Nezbývá, než si počkat na oznámení hvězdného obsazení. Takový Mel Gibson v roli melounu (podobnost jmen je čistě náhodná), by rozhodně stál za to.

Fruit 2

Tvůrci prozradili, že Fruit Ninja Movie má být "family-friendly" komedie. Tak my se na tu zábavu pro celou rodinu už moc těšíme, a jakmile budeme mít víc banánů (respektive informací), přijdem s nimi na tržnici a podělíme se s vámi. 

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Svět se zbláznil, ovocná mobilní hra Fruit Ninja se dočká filmové adaptace

Úterý, 24 Květen 2016 - 18:34 | HKMaly | Bude dalsi. Trilogie. Ja rekl ze mi to pripada...
Úterý, 24 Květen 2016 - 02:27 | JVc | Na motivy nejen tetrisu uz natocen byl. Neznate...
Pondělí, 23 Květen 2016 - 20:20 | jakub novak | Ja mam radeji neco naprosto originalniho a...
Pondělí, 23 Květen 2016 - 18:11 | HKMaly | No nevim, me pripada film na motivy Fruit Ninja...

Zobrazit diskusi