CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Vyzkoušeli jsme elegantní Nubia My Prague: Čínský iPhone s českým jménem

Další čínsky džad. Za tu cenu to nestojí už teraz a do buducna ako bonus k tomu dostaneme biednu podporu od zte. No nekúp to...

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Hm. To, co používáte vy, není z Číny? Nebo ještě lépe, z Vietnamu?

+1
-29
-1
Je komentář přínosný?

Ja mám už rok čisto čínsky huawei g620s-L01 za 170EUR pred rokom to bola dobrá kúpa.

A trochu som sa lakomil na ďalšieho číňáka oneplus X, ale to ma prešlo keďže cena pre EU nie je 249USD ,ale 269EUR + 25EUR shipping. Ale po zlých skúsenostiach s 600EURovým HTC už mám duševný limit na nový mobil nastavený na 200EUR, takže nie nepotrebujem ho...

Trochu odbočím od témy, pred zopár mesiacmi tu bol článok na tému Zalman ZM-VE400 a chcel by som poďakovať autorovi za vskutku skvostnú myšlienku na ktorú by som bez článku neprišiel.

Mám v tom huaweiovi 40GB voľného miesta na SD karte a tak ma napadlo použiť google:)
A našiel som aplikáciu drivedroid, ktorá funguje podobne ako softvér vo vyššie spomínanom zalmanovi a odvtedy nehľadám inštalačné DVD alebo USB. Mám v telefóne obrazy inštalačných diskov pre windows 7/8.1/10 a ostatne pre servis potrebné boot cd a dvd, vždy po ruke.

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

Proc jsou posledni dva obrazky zrcadlove?
Posledni dobou nejaka moda nebo co.

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

Neuveritelne predrazene, mainstreamovy procesor (SoC) za cenu highendu. Ten telefon nema v realu cenu vyssi nez 8.000,- a to se radeji nezminuju o tom, ze chybi ceske LTE, takze je u nas v podstate k ho.... Vubec nechapu, ze melo ZTE tu drzost pojmenovat ten krap po Praze. :-D

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Hledím jak trubka! Tak tenký telefon! Komu čest, tomu čest! Kam se hrabou japonci! Ti nedovedou vyrobit ani displej takové tloušťky, ne tak celý telefon. :-D Trošku jste to s tou tloušťkou přehnali. Žádný telefon nemůže měřit 6 desetin milimetru! V textu jsou míry správně, ale ten obrázek je trapas.

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

další číňan co to silně přestřelil s cenou. Zvlášť ta baterka je za dané peníze tragická. Kdyby to stálo půlku tak neřeknu. Sám jsem koupil číňana Mlais s baterkou 2800mA a žádná sláva, se slabší aby ten telefon byl co dvě hodiny na nabíječce, takže to rychlonabíjení je čirá nutnost.

A mimochodem - perlička k názvu kde se to doslova bije - Prague jako naše hlavní město ale ze serie Nubia - "Nůbie" je starověké označení regionu za Egyptem..... Takže docela kočkopes.

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.