CDR.cz - Vybráno z IT

TextBlade - klávesnicový QWERTY transformer do kapsy ve velikosti zapalovače

Textblade Keyboard
Nová kompaktní magnetická klávesnice s ergonomickým rozložením kláves pro zařízení iOS a Android, kterou můžete nosit stále u sebe.

Společnost WayTools představila miniaturní klávesnici s nezaměnitelným designem. Multidotyková klávesnice TextBlade je založena na neobvyklé magnetické konstrukci, díky níž se hravě vejde do každé kapsy.

TextBlade se skládá ze tří částí, jedna představuje levý díl klávesnice, druhá zase pravý díl klávesnice a poslední slouží pro mezerník. Jednotlivé části stačí k sobě pouze přiblížit a ihned se samy přichytí do požadovaného tvaru díky integrovaným magnetům. Klávesové části jsou kvůli pohodlnějšímu psaní mírně pootočeny, stejně tak mezerník je optimálně velký.

Textblade

Gadget TextBlade má klasické rozložení kláves jako na standardní QWERTY klávesnici, takže na ní můžete psát, jak jste zvyklí. Jediný rozdíl je v tom, že každé písmeno či symbol nemá vlastní samostatnou klávesu, nýbrž je součástí jedné z celkově osmi multidotykových kláves MultiTouch.

Rozměry zařízení jsou ve složeném stavu 104 x 30,6 x 11,3 mm, což je zhruba třetinová velikost iPhonu. TextBlade je kompatibilní se zařízeními s operačním systémem iOS 7 a novějším nebo s přístroji obdařenými Androidem KitKat či Lollipop. Propojení zajišťuje technologie Bluetooth 4.0. Lithium-polymerová baterie je umístěna v části s mezerníkem a nabíjí se přes USB port, přičemž na jedno nabití má vydržet jeden měsíc.

Textblade Keyboard Writing

Předobjednávky produktu byly zahájeny na stránkách výrobce. Jednu klávesnici pořídíte za 99 dolarů, což je přibližně 2300 Kč. Balení po šesti kusech vyjde výhodněji za 495 dolarů (cca 11 700 Kč). Pro doručení do České republiky si připočítejte poštovné v hodnotě 30 dolarů (cca 700 Kč). Balíček pak můžete očekávat v průběhu února.

Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku TextBlade - klávesnicový QWERTY transformer do kapsy ve velikosti zapalovače

Čtvrtek, 15 Leden 2015 - 21:53 | Jan Machacek | jo, tu jsem taky mel, byla opavdu paradni :)
Čtvrtek, 15 Leden 2015 - 17:36 | HKMaly | Slo by k temhle trem kouskum prikoupit jeste ty...
Čtvrtek, 15 Leden 2015 - 14:02 | Kubik | Spis bych uvital neco ve stylu skladaci kavesnice...

Zobrazit diskusi