CDR.cz - Vybráno z IT

Thermaltake + World of Tanks = Tanky vpřed!

Thermaltake Wot Urban S 71
Přichází limitovaná edice skříně Urban S71, která nabídne tiché a výkonné chlazení, vylepšený design a BONUSY do hry.

Společnost Thermaltake, známá pro své skříně a chladiče, se rozhodla spolupracovat s tvůrci populární MMO hry Wargaming Public Company, Ltd. Z jejich kooperace vznikla limitovaná edice, kterou poznáte dle potisku předního panelu a červeného podsvícení namísto modrého. Jedná se o full tower skříň Urban S71, která zaujme svým elegantním designem a průhlednou bočnicí.

Thermaltake Wot Urban S 71 2Thermaltake Wot Urban S 71 4

Na předním panelu najdete dva SuperSpeed USB 3.0 porty s protiprachovými krytkami, dva klasické USB 2.0 porty a výstupy pro sluchátka a mikrofon. Na horním panelu se nachází „dokovací“ pozice pro 2,5“ či 3,5“ disk. Za zmínku též stojí promyšlené vedení kabeláže. Dobrý je rovněž bezšroubkový systém uchycení 2,5“ či 3,5“ disků.

Thermaltake Wot Urban S 71 3Thermaltake Wot Urban S 71 5

A nyní to nejdůležitější – účinné a výkonné chlazení, o něž se stará zadní 120mm turboventilátor a dva regulovatelné 200mm ventilátory umístěné v horní a přední části. Lze též nainstalovat 240mm radiátor pro vodní chlazení a dlouhé grafické karty (344 mm). Je zřejmé, že společnost Thermaltake vybrala právě tuto skříň pro její výborné chlazení a mnoho nápaditých řešení, která do značné míry ocení hlavně hráči. Pokud cena nebude přemrštěná, skříň si jistě své kupce z řad virtuálních tankistů najde. A perlička na závěr – zákazníci získají bonusy nejen do hry World of Tanks, ale též do hry World of Warplanes.

Cena zatím stanovena nebyla. Nejdříve skříň vstoupí na ruské trhy.

Tagy: 

Diskuse ke článku Thermaltake + World of Tanks = Tanky vpřed!

Pátek, 8 Srpen 2014 - 10:25 | o106 | chvilu som dumal, preco do skrinky davaju VHS...
Pátek, 8 Srpen 2014 - 07:55 | ica sk | Nie je blbost mat v PC vodou chladene vykonne CPU...

Zobrazit diskusi