CDR.cz - Vybráno z IT

Titanfall 2 se ohlašuje prvním trailerem!

Že pokračování solidní a zábavné mechostřílečky Titanfall se určitě dočkáme, není žádné překvapení. Nyní ale Respawn přišel s oficiálním trailerem a my můžeme říci jen jedno - elektromeče.

O Titanfall jsme dříve informovali ve spojitosti s jeho přesunem na mobilní platformy a zároveň jsme napsali, že Titanfall 2 je stále ve vývoji. Pokud jste patřili mezi skeptiky, kteří věřili, že se značka přesune na mobilní zařízeni kompletně, musíme vás uvést v omyl. Právě vyšla vůbec první upoutávka na Titanfall 2 a vypadá velmi slibně.

I přesto, že krom vážně znějícího hlasu a kousku velkého meče trailer nic neukáže, můžeme spekulovat, že se titul bude nyní pravděpodobně více soustředit na bitvy s velkými mechy a zapojit by mohl souboje s meči.

Pokud vám unikl první díl a chtěli byste dohnat znalosti, nabízí se naše tehdejší recenze. Přestože nás hra poměrně nadchla a splnila svůj účel nabídnout pořádnou porci zábavy, zároveň se držela příliš v pozadí a spoléhala na osvědčené prvky. Výsledek dopadl jako takový povedený kuchařský experiment z příměsí několika jiných titulů. 

Jak to tedy doopravdy bude s druhým dílem, jaké změny přinese, co napraví a do jaké míry se poučí ze svého předchůdce, se dozvíme 12. června, na kdy je naplánované plnohodnotné odhalení, tedy těsně před začátkem letošní E3. Záběrů ze samotné hry bychom se měli dočkat už v avizovaném datu.

Můžeme se ale spolehnout na to, že v průběhu samotné E3 se Titanfall 2 ještě mnohokrát připomene. Potvrzené platformy, na které hra míří, jsou PC, PlayStation 4 a Xbox One. Datum se snad dozvíme během odhalení. 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Titanfall 2 se ohlašuje prvním trailerem!

Žádné komentáře.