CDR.cz - Vybráno z IT

Trailer na Here They Lie je horor každým coulem [E3 2016]

Here They Lie 01
Here They Lie vykládá karty na stůl a nesnaží se rozhodně tvářit jako něco, co není. Je to horor, který vyjde exkluzivně pro Playstation VR, přejeme tak příjemnou zástavu srdce.

Dobré horory spoléhají na dobrou atmosféru a napětí, laciné lekačky nechávají kompletně stranou. Jaký typ hororu bude Here They Lie nevíme, ale trailer, jenž nyní vyšel, napovídá, že se bude titul soustředit hlavně na atmosféru.

Ukázka skutečně mnoho neprozrazuje, husiny ovšem nahání. Hra samotná je vyvíjena exkluzivně pro Playstation VR, těšit se tak pravděpodobně můžeme na hrůzostrašnou atmosféru, kterou zažijeme z první ruky (a při troše štěstí i přežijeme).

Here They Lie má být psychologický horor a ne klasický survival horor, na které jsme dnešní dobou zvyklí, se silným důrazem na výpravnost a příběh. Slibuje neskutečný svět obývaný podivnými a zlovolnými tvory, jenž vás bude doprovázet na cestě k zjištění důvodu vaší existence. Anotace zajímavá, už jen si počkat na nějaké záběry ze hry a přesvědčit se o ni. 

Here They Lie vychází ještě tento rok, bez konkrétního data. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Trailer na Here They Lie je horor každým coulem [E3 2016]

Pondělí, 27 Červen 2016 - 13:56 | Grovik | No jestli tohle nahání autorovi husí kůži. Tak...

Zobrazit diskusi