CDR.cz - Vybráno z IT

Twin Souls: The Path of Shadows je stealth jako víno [E3 2015]

Twin Souls The Path Of Shadows Image 01
Tvrdíte, že jste již tento název hry někdy viděli? V tom případě fandíte indie scéně a sledovali jste události okolo nezávislého studentského projektu Path of Shadows. Twin Souls představuje rozvoj původního díla na plnohodnotnou hru.

E 3 Special 2015 Intel

Twin Souls: The Path of Shadows vychází ze studentského projektu Path of Shadows, který si můžete stáhnout z oficiálních stránek a hrát zdarma. Nově ohlášený titul přebírá veškeré původní mechaniky a dále je rozvíjí. Hráč se ve hře ujme nemrtvého bojovníka, který získal schopnost kontrolovat stíny.

Cílem hráče bude schovávání se ve stínech ať už přirozených nebo vytvořených, plížení se okolo stráží a ideálně průchod misí bez povšimnutí tamější umělou inteligencí. Vývojáři z Lince Works si berou za své vzory moderní klasiky Mark of the Ninja nebo Dishonored.

Twin Souls The Path Of Shadows Image 02Twin Souls The Path Of Shadows Image 03

Mezi nová vylepšení původního konceptu se zařadí speciální schopnosti. Nic nepřekvapí nepřátele více než stínový čínský drak, který náhle vyleze ze země. Tamější hlídači navíc nejsou úplně hloupí. Vědí, že jste zvěstovatelem smrti, kterého tvoří stíny, a proto se budou snažit bránit světelnými zdroji a kazit tak vaše snahy o jejich zabití. Zhlédněte E3 trailer pro lepší představu.

Twin Souls The Path Of Shadows Image 04

Přehlédnout nelze ani výtečnou cel-shade grafiku, která i přes svou jednoduchost dokáže vykouzlit nádherné obrazy. Jde o důkaz, že netřeba vysokého rozpočtu, aby nezávislé studio vytvořilo povedenou 3D grafiku.

Twin Souls: The Path of Shadows ke všemu přinese temný a propletený příběh, který odhalí minulost hlavního hrdiny a důvod proč se stal tím, čím je. Lince Works plánuje titul vydat již příští jaro na počítače s operačními systémy Windows, OS X a vybranými distribucemi Linuxu a samozřejmě konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Twin Souls: The Path of Shadows je stealth jako víno [E3 2015]

Žádné komentáře.