CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k U pirátů roste poptávka po 4k videu. Ochrana Netflixu a Amazonu prolomena

Netvrdil bych že většina lidí nemá 4K zobrazovadlo, už rok je na trhu TV od Philipsu 4K za 12 tisíc a nějaké podobné varianty. Většina mích známých má 4K TV, protože stála stejně jako full HD ale je prostě 4K, takže tvrzení že většina lidí nebude mít 4K je podle mě již zcela mimo realitu když vím že většina lidí kolem mě už 4K má i když netuší že do toho potřebují 4K zdroj.

+1
-46
-1
Je komentář přínosný?

Ja bych tipoval, ze ty minusy jsou za "tvrzení že většina lidí nebude mít 4K je podle mě již zcela mimo realitu když vím že většina lidí kolem mě už 4K má". to je vztah, ktery vubec nemusi ( i kdyz muze) byt pravda. Je to asi jako ja bych tvrdil, ze jelikoz kolem me nikdo 4K TV nema, tak ji nikdo nebude mit. Proste <|>vina.

+1
+51
-1
Je komentář přínosný?

Je pravda, ze az si budu kupovat pristi televizi, tak asi bude 4k. Ale zatim se zda, ze ta stara CRT jeste nejakou dobu vydrzi a na to co tam davaji ...

+1
+33
-1
Je komentář přínosný?

Naopak - vetsina lidi ma jeste CRT televizi a setobox, mene jich ma LCD TV nebo plazmu.

4K televizi bude ve skutecnosti mene nez 1%, a i z tech co kupovali TV letos to bude jen mala cast.

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Docela by mě zajímalo, jak si autor představuje, že volné místo na disku bude mýlit. Nebo je to jen nějaká "lowendovější" Čeština?

http://synonymus.cz/pochybit-65/
http://tvujslovnik.cz/synonyma/pochybit-270

+1
+34
-1
Je komentář přínosný?

Piratum bude dochazet nejen misto na disku. Pro zajimavost jse msi stahl 4k Timescapes a zjistil jsem, ze HTPC to da, ale WiFi uz ne...doted mi 5-6MB/s stacilo, ale evidentne nastal cas optimalizace WiFi technologie v domacnosti. :-D Budu muset do Turrise koupit druhy modul a zacit provozovat vedle 2.4GHz i 5GHz.

+1
+32
-1
Je komentář přínosný?

Mozna jen takovou otazku - na jakem zobrazovadle pripojenem pres wi-fi koukas na 4K video?

+1
+44
-1
Je komentář přínosný?

Problem bude mit jen ten kdo byl liny a myslel si, ze usetri kdyz nebude tahat kabel a radsi si necha tlacit do hlavy zareni z haldy nejruznejsich wifi zarizeni v tesne blizkosti.

Wifi je hezka technologie, ale pro pripojeni zarzeni ktere je nutno prenaset, u veci umistene na pevno nema smysl aby zabirala prenosove pasmo. Pak se clovek divi, ze se mu stranka nacita minutu a pul kdyz je okolo 700 dalsich siti.

+1
+48
-1
Je komentář přínosný?

Neni mi jasne kolik usetri. Ethernetovy kabel stoji tak 50kc ... tak leda kdyz se nekomu nechtelo delat diru do zdi do vedlejsiho pokoje.

+1
-40
-1
Je komentář přínosný?

Tak do spousty zařízení už ethernet kabel ani nelze strčit, že?

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.