CDR.cz - Vybráno z IT

Ubisoft hlásí návrat legendy. Byl oznámen Beyond Good and Evil 2

Beyond E 3 17
Je tomu již 14 let, co jsme si mohli zahrát báječnou hru Beyond Good and Evil, které podobně tak dlouho volá po pokračování. A díky letošní konferenci Ubisoftu na E3 se ho dle všeho brzy dočkáme.

Rovnou můžeme říci, že se o pokračování prakticky nic neví. Sice byl oznamovací trailer poměrně důkladně okomentován hlavní designérem Michelem Ancelem, nicméně jeho koemtář byl prakticky striktně zaměřen na maličkosti v traileru a žádných větších přiblížení (například příběhu) jsme se nedočkali.

Beyond Good Evil 4Beyond Good Evil 3Beyond Good Evil 2

V traileru je nicméně vidět, že se opět dočkáme zvířecích obyvatel světa žijících ve světě společně s lidmi. Celý svět je opět jakousi kombinací futurismu a jiných kultur, v tomto případě dle všeho půjde o buddhistické a hinduisitické symboly. Jaká však bude náplň hry; jakých hrdinů se dočkáme nebo jaká bude přímo hratelnost, je zatím ve hvězdách.

Určité nástiny zde však jsou. Na konci traileru je zelenooká krátkovlasá slečna, která by dost mohla připomínat hlavní hrdinku prvního dílu Jade. V rozhovoru samotný Michele Ancel přiznal, že zde určitá vazba na Jade je přítomna, ale více prozrazovat nechtěl. Stejně tak prasečí člověk ze začátku traileru při pohledu na zlatou sošku řekne "Pay'J", což bylo jméno prasečího "strýčka" Jade z prvního dílu. 

Uvidíme, zda se ještě během E3 nedozvíme další detaily ohledně pokračování, pokud možno i záběrů ze hry. Nicméně už samotné oznámení pokračování této skvělé hry, která kombinovala skvělou hratelnost, soundtrack a příběh, je velmi pozitivní zprávou. 

Tomáš Herodek

Patřil mezi novou vlnu autorů serveru RecenzeHer.eu, kde se z pozice redaktora vypracoval na zástupce šéfredaktora. Od roku 2012 je členem redakce inGamer.cz, nyní spadající pod herní sekci CDR.cz, kde zpočátku působil jako externí redaktor. V červenci 2014 se přesunul na pozici zástupce vedoucího herní rubriky.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ubisoft hlásí návrat legendy. Byl oznámen Beyond Good and Evil 2

Žádné komentáře.