CDR.cz - Vybráno z IT

Ubisoft oznámil novou značku. Podívejte se na 7 minut z hraní Steep [E3 2016]

Ubisoft na E3 2016 oznámil novou značku, za které pořádně zamrazí. Jde totiž o adrenalinovou nálož z prostředí hor. Podívejte se na 7 minut z hraní.

Cdre 3

Taky se celé léto těšíte, až zase napadne sníh a horské vrcholy pokryje ledová krusta? Tak to jste tady na správném místě. Francouzský vydavatelský gigant Ubisoft totiž oznámil zbusu novou IP (značku, která započíná novou herní sérii), s níž se zaměřuje na tématiku extrémních zimních sportů. 

Pokud k tomu sněhu přidáme ještě nadšení pro adrenalin, trefili se do noty tvůrci právě vám. Na prezentaci Ubisoftu jsme měli možnost vidět první trailer i gameplay záběry a obě videa vám teď přinášíme.

Titul dostal název Steep a nenabídne pouze lyžování nebo jízdu na snowboardu. Nechybí skydiving, paragliding i další adrenalinové prvky, se kterými se můžete na horách setkat. V sále u novinářů sice sklidil ovace, ale jak to bude u vás?

 

Steep zatím nemá přesně stanovené datum vydání. Autoři jej ovšem plánují vypustit stylově v prosinci, a to pro Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nedivili bychom se ani, kdyby hra dostala verzi pro Oculus Rift, v takovém případě byste ale museli mít hodně silný žaludek. Ona se hlava sama o sobě dosti motá už z toho běžného pohledu na monitor.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ubisoft oznámil novou značku. Podívejte se na 7 minut z hraní Steep [E3 2016]

Středa, 15 Červen 2016 - 15:03 | DrStr | Že by nová generace Zimních olympijských her? Ale...

Zobrazit diskusi