CDR.cz - Vybráno z IT

Úchvatná středověká akce For Honor vyjde na Valentýna [E3 2016]

For Honor 1
For Honor je středověká akční hra ze třetí osoby, poprvé jsme ji měli možnost vidět na E3 2015. V rámci letošního ročníku už na konferenci Ubisoftu dostala větší prostor a rozhodně patřila mezi jednu z nejlepších her, které vydavatelský gigant na E3 přivezl.

Cdre 3

Související zprávy z letošní E3: 


Na místě se hra prezentovala dvojicí trailerů. První z nich připomněl kampaně, které nabídne, respektive hratelné strany. Řeč je o evropských rytířích svatého templu, nájezdných Vikinzích a japonských samurajích. Ačkoliv v traileru se všechny tyto tři „rasy“ objeví na jednom bitevním poli, z hlediska historie je to samozřejmě nemožné. A tak budeme doufat, že se něco takového stane maximálně v multiplayeru.

A vnímají to tak snad i tvůrci, následný gameplay totiž zpracovával reálnou možnost nájezdu Vikingů na japonské ostrovy. A byla to geniální podívaná, jak se ostatně můžete přesvědčit sami na přiloženém videu. Z herních mechanik, bojového systému i nádherné grafiky, se nám při konferenci v redakci zkrátka tajil dech.

For Honor pravděpodobně nabídne ten skutečný středověký zážitek, o který se v historii snažila celá řada konkurenčních značek, a který zprostředkovat nedokázala. Těšíme se na Valentýna, hra vychází na svátek všech zamilovaných – 14. února, a to pro Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ani ti nezadaní teď už konečně nebudou na Valentýna sami.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Tagy: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Úchvatná středověká akce For Honor vyjde na Valentýna [E3 2016]

Žádné komentáře.