CDR.cz - Vybráno z IT

Úchvatných 10 minut z multiplayeru Forza Horizon 3 [E3 2016]

Forza Horizon 3 je i tentokrát pastvou pro oči. Letos bude poprvé dostupná také pro PC a verdikt je jasný, Need For Speed se musí hodně snažit, aby si udrželo konkurenceschopnost.

Cdre 3

Závodní sérii Forza čeká revoluce, poprvé v historii se totiž objeví také pro PC. Dosud Xbox exkluzivní záležitost tak čeká velice zajímavá budoucnost a značka Need For Speed má rozhodně na hraně. V rámci letošní E3 došlo na oznámení nového dílu, Forza Horizon 3. Vypadá úchvatně, zní o to líp a jako poměrně solidní se jeví také jízdní model. 

Pod ruku se nám teď dostala hratelná ukázka. Podívat se tedy můžete na 8 minut multiplayerového gameplaye. Právě ve hře pro více hráčů nechybí funkce cross-platform, kdy své jezdecké schopnosti na jedné závodní trati změří jak majitelé Windows PC, tak Xbox One.

Hned v úvodu nechybí ani menší prohlídka vozového parku, který byl v rámci E3 dema dostupný. Tak se kochejte. Forza Horizon 3 vychází na PC a Xbox One už letos, zapište si do kalendáře 27. září.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Úchvatných 10 minut z multiplayeru Forza Horizon 3 [E3 2016]

Žádné komentáře.