CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Američan věří, že natočil havarující UFO [VIDEO]

Tohle je divna zpravicka. Nekdo neco natocil. A? Byl uz u toho proveden rozbor, ze to opravdu nemuze byt meteor? Pokud ano, pak je to zajimava zprava. Pokud ne, je to jen domaci video, vhodne tak pro 'ufology'.

+1
-25
-1
Je komentář přínosný?

Clanek je potreba docist az do konce - byl proveden rozbor.

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Ale houbeles. Na konci je veta:
"Podle odborníků mohlo v tomto případě jít o meteor nebo kosmické smetí dopadající na povrch planety."
Pod slovem rozbor chapu neco vic, nez sloveso "mohlo". Tedy nasimulovanou krivku padu, ktera pri snimani z daneho uhlu vypada jako ze teleso stoupa do nebe nebo cosi takoveho.

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

Tak hlavne to nepatri do IT news:) A dovetek, ze ufotragedi vyvratili, ze by se jednalo o meteor ...... hm, to jsem fakt necekal:o)))
Jinak se na me nezlobte, ale tohle video se zas tak moc kvalitativne nelisi od jinych ufo dukazu, natacenych srubovakem .....

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Američan má nejspíš pravdu, skutečně natočil UFO (tedy neidentifikovaný létající objekt). A velmi pravděpodobně i havarující :).

Ten odlétnuvší kousek je skutečně zarážející. Nechám se překvapit, co z toho vzejde. Může to být nějaký fake, může to být kdovíco. Je předčasné to soudit, ale líbí se mi to.

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Pravda UFO to bylo :-)
Ale asi máme nějakou zvláštní planetu, když tu u nás pořád havarují nějací mimozemšťani, co předtím přeletěli půlku galaxie :-)

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Tak to vis, preletet stovky svetelnych let je pohoda, kaficko, cigarko, nohy na hore, vis jak ..... ale uz 70 let se neuspesne snazi pristat:o) Dokonce uz museli zajit tak daleko, ze nam nechavaji zpravy v obili, tak zoufali uz ti chudaci jsou ..... pocitam, ze tam je neco ve stylu: "Jak to ten Gagarin pred pulstoletim kuwa delal, dalsi ufo f peeechi, chcipame tu hlady a vy se tam cpete psenici jak otekli. Copak tohle nikdo necte???" ...

+1
+33
-1
Je komentář přínosný?

Me pripada nejpravdepodobnejsi, ze se jednalo o druzici, od ktere se utrhlo neco lehkeho co odnesl vitr. A protoze se nikdo nehlasi, ze to byla jeho druzice, tak to nejspis byla nejaka tajna spionazni druzice. Existence tajnych spionaznich druzic mi pripada mnohem pravdepodobnejsi, nez ze kolem zeme havaruji mimozemstani.

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

jednoznace se jedna o meteorologicky balon

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Taky si myslim. Navic je to jasny podvod, protoze poznavam pyramidy v gize, tim padem to nemohl natocit american, ti prece zijou jinde :)

+1
+25
-1
Je komentář přínosný?

Obávám se, že klasifikovat tohle jako článek a tak ho i uvádět nelze, tohle jen zprávička do sekce Blogy ,maximálně.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Auore tak nevím nejdřív napíšete UFO pak, že neidentifikovatelný letajíci objekt .. tak co vlastně ten američan tvrdí že viděl?

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

Vyzjisti si význam zkratky UFO, předtím než začneš psát nesmysly.

http://cs.wikipedia.org/wiki/UFO

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Ja ho pravé znám, je to neidentifikovaný a ne neidentifikovatelný jak je v članku :-P
Zamysli se, předtím než začneš psát nesmysly.

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

Ono UFO = neidentifikovaný (neidentifikovatelný?) létající předmět. To že se většině lidí (včetně mne) v první chvíli vybaví UFO = mimozemštani, je jiná věc.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Proč se drtivá většina UFO objevuje v USA a zbytek ve Velké Británii? Proč taky nepřiletí k nám do čech? :)

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

lebo trhlina aj sidlo Torchwoodu je v Cardiffe a Dr. Who sa vacsinou zdrziava v Londyne..

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Myslím že je to kvalitnější zdravotní péčí v Evropě i na poli psychiatrických poruch. To co v Americe je pokládáno za svobodu projevu, má u nás již číslo diagnózy.

+1
+23
-1
Je komentář přínosný?

A co tak kusok odbornejsich info ? Neda sa zistit ci zrovna v tom momente nepadal daky satelit ? Vsetky objekty podobnej velkosti na nasej orbite su zkatalogizovane a vie sa presne zistit, kedy padaju. Moze to byt aj nieco, co priletelo z medziplanetarneho priestoru, to by sedelo aj rychlostou, tam by ma zase zaujimalo co namerali infra stanice na meranie takychto veci, urcite to museli zachytit. Co satelity na meranie stop v atmosfere po asteoridoch, tie to museli zachytit tiez. Z tychto udajov by sa mala dat zistit hmotnost, rychlost a priblizny smer, t.j. odkial to prislo.
Btw ak by v tom "module" nieco bolo, tak to je pravdepodobne mrtve, ono sa to nemusi zdat, ale ten objekt si musel uzit zrychlenie niekolko stoviek ak nie tisicov G.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.