CDR.cz - Vybráno z IT

Otevřeli jsme sběratelskou edici Zaklínače 3. Obsah zadupává konkurenci do země

nepřehlédněte
Witcher 3 Unboxing
Nejočekávanější hry mívají k dispozici i sběratelské edice, které své majitele potěší něčím exkluzivním. Nám se dostala do rukou taková edice očekávané novinky Zaklínač 3: Divoký hon a nemohli jsme si její otevření nechat pro sebe.

Už sběratelská edice druhého dílu jasně ukázala, že CD Projekt RED hraje mnohem vyšší ligu nejen kvalitou her, ale i obsahem limitovaných balení. Tehdejší sběratelská edice obsahovala dvouset stránkový artbook, bustu Geralta, ražený Orén a pokerové kostky. A i u třetího dílu si mohli hráči z obchodu odnést (vzhledem k velikosti krabice spíš odvézt) domů exkluzivní krabici. 

Letos se tak opět setkáme se speciální edicí obsahující kromě hry také soundtrack, kompendium světa Zaklínače, vlčí samolepky a mapu světa. V obří krabici, kterou v jedné ruce ani neunesete, dále naleznete artbook, zaklínačský medailon, steelbook a hlavně kvalitní, ručně malovanou sošku Geralta bojujícího s griffem. Kvalitní provedení je však na (divoké) hony vzdálené obyčejné sériové výrobě figurek. 

Sběratelskou edici jsme si postupně vybalili a její obsah představili v našem rozbalovacím videu: 

Xbox One nabízí jako bonus také mapu tištěnou na plátně a dva balíčky karetní hry Gwynt (s těmito dvěma kousky se u edic jiných verzí nesetkáte). 

Unboxing 5Unboxing 3Unboxing 4

Pro PC byla cena stanovena na 3699 korun, konzolové verze pak zakoupíte za 4299 korun. Momentálně jsou kusy prakticky vybrané a dají se povětšinou sehnat jen díky spekulantům. V takovém případě je cena mnohdy i dvojnásobná, což reflektuje fakt, že tato verze je opravdu limitovaná a zájem o ní hráči mají očividně za jakoukoliv cenu. 



 
 

Tomáš Herodek

Patřil mezi novou vlnu autorů serveru RecenzeHer.eu, kde se z pozice redaktora vypracoval na zástupce šéfredaktora. Od roku 2012 je členem redakce inGamer.cz, nyní spadající pod herní sekci CDR.cz, kde zpočátku působil jako externí redaktor. V červenci 2014 se přesunul na pozici zástupce vedoucího herní rubriky.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Otevřeli jsme sběratelskou edici Zaklínače 3. Obsah zadupává konkurenci do země

Středa, 27 Květen 2015 - 16:15 | Vokurka Kubiczek | Já mám pouze verzi, kterou jsem dostal ke...

Zobrazit diskusi