CDR.cz - Vybráno z IT

Unravel je jedna z nejrozkošnějších her letošního roku [E3 2015]

Unravel 1
Electronic Arts oznámili novou plošinovku s názvem Unravel. Hrdinou této skákačky je červené klubko s očičkama, které by se dalo snadno připodobnit k hlavní postavě z českého filmu Kuky se vrací.

E 3 Special 2015 Intel

Letošní E3 se jako vždy nesla ve znamení desítek nově oznámených značek. Unravel patří mezi ty nejrozkošnější. Ujmete se postavy malého Yarnyho, stvoření z klubka nitě, který se snaží protlouci životem a nehostinným světem.

Budete řešit hádanky, unikat nepřátelům, proskakovat úrovněmi, a to vše za vcelku jednoduchých, leč na pohled sympatických mechanik. Yarny za sebou rozmotává a trousí s každým krokem niť (tak trochu to svádí k pesimistické myšlence, jakpak asi hra skončí…) a využivá ji k překonávání menších i větších překážek coby pružinu, provaz, liánu atp. 

Palec nahoru si zaslouží i grafika okolního světa, která z ukázky působí velmi živě a věrohodně. Minimálně se podívejte na trailer (sestřihaný ze záběrů ze hry) a nechte se zlákat. Pokud přemýšlíte nad nějakým titulem pro děti nebo k odreagování, rozhodně sledujte dění okolo Unravel. Dočkáte se jej na Windows, Playstation 4 a Xbox One, zatím však není známo kdy. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Diskuse ke článku Unravel je jedna z nejrozkošnějších her letošního roku [E3 2015]

Středa, 17 Červen 2015 - 09:45 | randomofamber | Ta vložená videa zde mají jednu podstatnou vadu....

Zobrazit diskusi