CDR.cz - Vybráno z IT

Unravel, rozkošné překvapení nedávné E3, se vrátilo rozzářit GamesCom [GC 2015]

Unravel 1
Na letošní červnové E3 se objevilo během konference EA nečekané eso v rukávě. Malé bavlněné stvoření Yarny ve své hře Unravel oslnilo mnoho hráčů a strhlo vlnu nadšení. Během GamesComu, taktéž v rámci konference EA, se vrátilo předvést další úroveň.

Gc 2015 Banner

Unravel si velmi rychle po svém debutu získal srdce hráčů. Svůj podíl na tom má i kreativní režisér z Coldwoodu, Martin Sahlin, který hru během obou konferencí uváděl. Jeho projev se totiž velmi lišil (a liší) od způsobu prezentování zbytku moderátorů.

Z jeho slov jsou cítit emoce, nadšení z tvorby her, nervozita a upřímná radost. Zkrátka vlastnosti, které vám jiní na pódiu nikdy nepředvedou a ani se nesnaží předstírat, že vše nečtou z obrovské tabule na konci sálu. Přesně díky tomuto si Martin Sahlin získal takovou podporu hráčů, kteří jeho zmatený výstup o minulé E3 transformovali do výtvorů, které následně sdíleli na sociálních sítích.

Martin Sahlin si tohoto velice vážil a byl nadšen z obrovské podpory, které se mu dostalo. O nejkrásnější výtvory (především ty, kde objímá Yarnyho) se tedy rozhodl podělit a ukázat je na velkém plátně.

Unravel Martin 4Unravel Martin 1Unravel Martin 3

Po úvodu nicméně přišla řada na to, na co všichni čekali od jeho příchodu. Nové záběry z Unravel. Pro tyto účely si přivolal Martin na pódium pomoc, která prezentovala novou úroveň živě před publikem, dočkali jsme se tedy i několika hráčských chyb, které ovšem ke hře nezbytně patří. Pokud vám hříčka jménem Unravel o letošní E3 unikla, doporučujeme dohnat znalosti u naši tehdejší zprávy:

Jako ukázku si zvolili autoři úroveň u břehu vody. Příliv a odliv sehrál důležitou roli, jak po vizuální, tak fyzické stránce. Fyzikální zákony budou hrát první housle, a jak je vidět, každá úroveň by mohla něčím překvapit.

Logická skákačka Unravel bude jak pro ty nejmenší, tak pro ty odpočinkové hráče. Dočkáme se ji na PC (Win), PS4 a Xbox One. Zatím není známo kdy. 

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Unravel, rozkošné překvapení nedávné E3, se vrátilo rozzářit GamesCom [GC 2015]

Pátek, 7 Srpen 2015 - 21:41 | tony | co na to Sverak uz je zazaloval? na ne si...

Zobrazit diskusi