CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k V Izraeli brzy vyroste první magnetická nadzemní dráha

LEVNEJSI nez autobusy? Jak? Leda jestli autobusy taky vozi lidi po dvou ...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby po dvou. Tuhle jsem si začal všímat v Pze autobusů pro druťeváky, kde tradičně jezdí 0-2. To by nás všechny vyšlo levněj jim každýmu koupit vlastní auto než autobus a ještě by si mohli jezdit přímo od domu.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

"druťeváky" ???

Ale ano velky autobus a 2 cestujici, to neni problem jen Praglu. Za to muzou i dotace €U ktere byly urceny na zrizeni linky a po dobu nekolika let se ty "nevytizene" linky nesmi zrusit, jinak by se musela vratic dotace. Krasny priklad plytvani prostredku ala €U dotace. Dotace=zlo

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Teď z hlavy nevím kde to je, ale bylo to nedávno v TV. V jednom městě postavili nádraží z dotací EU s tím, že aby je dostali, musí na nádraží jezdit autobus MHD. No a tím nikdo nejezdí. A když říkám nikdo, myslím opravdu nikdo :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Že by nám začala okurková sezóna? Kachna ?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Len pre 2 to bude akoze taxi ? Takze zapchy sa iba prenesu nad zem ? Aj ked to bude riadit automat stejne sa pri akciach typu futbalovy zapas vytvoria kolony pre stadionom. A clovek z toho mimo stanice ani nebude moct vystupit . Napriklad co pri poruche akoje vypadok energie ? To tam bude poklop a lano na zlanenie ? Uz vidim "blondinky" v mini sukni ako sa rozplacnu na zem :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.