CDR.cz - Vybráno z IT

V novém DLC pro Arma 3 budeme bojovat v džungli [E3 2015]

Nové rozšíření pro Arma 3, českou hru od studia Bohemia Interactive, se bude jmenovat Tanoa a vyjde v první polovině roku 2016.

E 3 Special 2015 Intel

Tanoa je DLC pro třetí Armu a hráčům naservíruje až 100 km čtverečních nového terénu. Chybět nesmí ani nová vozidla, zbraně, charaktery nebo využitelný herní obsah. Jedná se o první lokaci, která zpracuje jižní Pacifik.

Příběh se odehrává na ostrově v provincii Tanoa, který je jedním z mnoha ostrovů tvořících souostroví Horizon. Žije na něm nezávislý národ s vazbami na Východ i Západ. Tanou poznamenala válečná historie, kdy jej v roce 1944 osvobodily Spojené státy v rámci druhoválečných bojů proti Japonsku.

V dnešních dobách se na místě nachází bohaté naležiště nerostného bohatství a vzácných zemin, s nimiž místní celosvětově obchodují. A to občas i nelegální cestou, což má vliv na sociální, ekonomické i enviromentální stránku věci. Na místě to vyvolává občanské nepokoje, které vrcholí v roce 2035, kdy se na ostrov Tanoa dostaneme my.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70Dell Latitude E7450

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku V novém DLC pro Arma 3 budeme bojovat v džungli [E3 2015]

Žádné komentáře.