CDR.cz - Vybráno z IT

V novém traileru k Rainbow Six: Siege bojujeme s terorismem v Německu [GC 2015]

V rámci konference Micorsoftu si dnes odpoledne vzali na krátko slovo také zástupci společnosti Ubisoft. Ti na místě odhalili nový trailer k připravované akční hře Rainbow Six: Siege.

Gc 2015 Banner

Rainbow Six: Siege se tématicky věnuje tomu, s čím začaly už původní díly. Sleduje boj dobra proti zlu v kůži elitní zásahové jednotky. K odhalení hry došlo před rokem právě na GamesComu, tam i na letošní červnové E3 jsme měli možnost vidět práci amerického policejního komanda SWAT.

Tentokrát do Německého Kolína nad Rýnem, kde se GamesCom odehrává, Ubisoft přivezl vhodně zvolenou ukázku, která se také právě v Německu odehrává. Tím jsme se mimochodem dozvěděli, že Rainbow Six: Siege se nebude odehrávat pouze v amerických ulicích, ale jeho zaměření bude globální - na vícero speciálních policejních oddělení po celém světě, bojující proti terorismu.

Rainbow Six: Siege vychází 13. října 2015 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pokud si hru ve verzi pro Xbox předobjednáte, získáte navíc také Rainbow Six: Vegas a Rainbow Six: Vegas 2 pro Xbox 360. Vzhledem ke zpětné kompatibilitě Xbox One to ale není žádný problém, získáte tak tři tituly za cenu jednoho.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku V novém traileru k Rainbow Six: Siege bojujeme s terorismem v Německu [GC 2015]

Žádné komentáře.