CDR.cz - Vybráno z IT

VIDEO: Watch Dogs 2 oznámeno trailerem, napraví si reputaci? [E3 2016]

06 Watchdogs 2
Tento týden došlo na jedno z největších odhalení. Ubisoft oživil značku, kterou před lety vnikl prvně na trh, a přichází s jejím druhým dílem. Přivítejte Watch Dogs 2.

Cdre 3

Herní veletrh na sebe nenechal čekat a řadu největších novinek představil ještě před samotným zahájením výstavy. Dalo by se dohadovat, zda se jedná o promyšlené úniky či marketingové tahy, které se zvučnými slovy upoutají větší pozornost, nicméně informace jsou jasné. Ubisoft své herní značky jen tak nezatrhne, dokud mají své cílové skupině co říct, a tak můžeme přivítat staronové Watch_Dogs 2.

Původně uniklá upoutávka už je dávno mimo dosah internetu i relevance, a tak se můžeme konečně podívat na plnohodnotný trailer v plné kvalitě:

Z informací můžeme vyčíst, že se přesouváme do San Francisca, ale jinak se princip hry měnit nebude. Dále se setkáme s novým hrdinou, o kterém zatím více společnost neprozradila. Watch Dogs 2 bude v detailech představeno na konferenci Ubisoftu, na kterou se můžete ve večerních pondělních hodinách. Stačí sledovat herní rubriku CDR.cz/hry, a žádná informace z letošní výstavy vám neunikne.

Doufejme, že se Watch Dogs 2 polepší od svého předchůdce a nabídne o něco větší zábavu. První díl na sebe nechal upoutat ohromnou pozornost, načež z recenzích neodešel s čistým štítem, ba spíš se znaky průměrnosti. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku VIDEO: Watch Dogs 2 oznámeno trailerem, napraví si reputaci? [E3 2016]

Žádné komentáře.