CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Vše, co víme o nově oznámeném Battlefield 1 (ne, není to překlep)

super (sarkasmus). hra mate nazvem a jeste se snazi byt politicky korektni na ukor zakaldnich historickych faktu. nevim odkdy na zapadni fronte bojovali cernosi. holt belochu uz bylo asi v prvni svetovy moc, tak musime dat nejakyho cernouska aby se to zase odlisilo.

+1
-29
-1
Je komentář přínosný?

"nevim odkdy na zapadni fronte bojovali cernosi"

Máte na mysli něco jako tohle?

http://www.wwvets.com/BuffaloSoldiers.html

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

Jáj to jsi si naběhl. Seriál Kořeny jsi neviděl, viď? ty mlíčňáku:-)

Negři samozřejmě za WWI bojovali na Západní frontě. A jen tak mimochodem, nepřišli poprvé s Američany v roce 1916, jak by se mohlo zdát, ale bylo tam spousta negrů z Francouzské koloniální Afriky v rámci věhlasné Cizinecké legie ;-)

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Já jen doplním: Více lidí v posádce větší zbraně už tu bylo dávno, např. B17 právě v BF1942. A je to tak správně, protože BF byl vždy o týmové hře a není nic horšího, než když se připojíte na server a dostanete se do "týmu", kde je půlka sniperů a druhá půlka lidí, co jezdí v technice a bojí se umřít, protože by si zhoršili své K/D ratio. Většinou to končí tak, že v tomto týmu jsou 2-3 lidi s vysokým skóre a tento tým je poražen běžně o 300 a více tiketů.

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

Jen to ne, co by jsme si pak my lovci sniperů a zakempovaných AA dělali? ;)
300 ticketů je prd rozdíl, stačí hrát na nějakém Conquest large serveru s 2000+ ticketů, tak jsou pak rozdíly i 0:900.

+1
+23
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak - v BF1942 bylo zbraní pro víc lidí spousta, v bombardéru bylo myslím nějakých 5 lidí a na lodích taky hodně. Popravdě to byl jeden z nejlepších aspektů té hry samotné.

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Nejvíce času jsem strávil u Battlefield 2, to je podle mě pořád vrchol celé série. Bojovat v týmu s kámošema na Wake Island, Daliant Plant a podobně. Hlavně v helikoptéře nebo bombardéru ve dvou bylo zatím to nejlepší co celá serie nabídla. Teď ještě s pár kámošema hrajem sem tam BF Bad Company 2, tam je zase ten model desktrukce takový asi nejlepší z celé serie, ale zlaté časy pro mě vždy bude Battlefield 2; "Vrtulník v pravo! Otoč to děléj! Pálím TV raketu." JEB! Kill jak sviň :-)

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.