CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Všechny nové telefony od amerického T-Mobile budou umět volat přes Wi-Fi

... ja myslel, ze vsechny smartphony kdyz jsou na wifi umi volat pres skype ...?

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Jak Skype nevím (to je uzavřená záležitost a ledaskde to fungovat nemusí), ale standardní VoIP určitě.

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

chapem to spravne ze musim mat nielen telefon od nich, ale aj specialny router? to trosku prestrelili

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Ten router je jenom pokud doma budete mit jejich internet pres LTE a budete ho chtit routovat na wifi. Ja to chapu tak, ze kdyz mam doma jineho providera a svuj wifi router, tak to bude fungovat taky. Stejne tak na jakekoliv wifi siti.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Tos asi pochopil špatně Miroslave.T-mobile totiž píše: Introducing the T-Mobile Personal CellSpot™—like a T-Mobile tower in your home, or anywhere you choose. Use it to max out your personal coverage, even beyond the reach of any cellular network. Based on trusted Wi-Fi technology. Developed exclusively by T-Mobile for optimized Wi-Fi Calling and fast data. Just a $25 deposit. No additional cost. No hassle. Just order, plug in and use. - takže si musíš objednat "wifi cellspot", čili nějakou krabici od t-mobile, aby ti to fungovalo.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

No to si prave nemyslim. Musi stacit jakejkoliv router, co se umi pripojit na LTE sit a routovat ji do domaci wifi, ne? Takovy zarizeni by se s klidem dalo poskladat z telefonu co umi LTE a obycejnyho wifi routeru. Teda kdyby ten telefon mel sw vybaveni na to.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Otazka, jestli rozhodnuti udelat to jako samostatnou krabicku je technicke nebo marketingove zodpovezena nebyla, ale krabicka to je.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsem to trochu víc prozkoumal a zřejmě to bude fungovat s libovolným routerem, jen v případě toho jejich cellspotu "T-Mobile promises that with this router, users will experience a stronger data Internet connection, fewer dropped calls, and clear HD Voice." Vyrábí jim to asus: http://www.cnet.com/products/t-mobile-personal-cellspot/

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.