CDR.cz - Vybráno z IT

Vychází Deus Ex: Mankind Divided. Svůj příchod ohlašuje trailerem [GC 2016]

Deus Ex Mankind Divided Gamescom 2
Jelikož je vydávání titulu v průběhu největší evropské herní výstavy riziko jak vystřižené z knížky, je zapotřebí se během události řádně ozvat. Jednou takovou hrou je právě Deus Ex: Mankind Divided, které nadcházející úterý konečně vychází.

Sledujte celý týden herní sekci CDR.cz/HRY, kde naleznete zprávy o veškerém dění z německého GamesComu. S námi vám nic neuteče. 

Gamescom Banner 1

Deus Ex: Mankind Divided je jednou z nejsledovanějších her nejen tohoto léta, ale celého roku 2016. Pro našince má tento titul o to větší místo v hledáčku díky svému zasazení do srdce Evropy, Prahy. O hře jsme informovali už tolikrát, že nejlepší dohnání znalostí je odkázání na předešlé články. Pakliže se řadíte mezi milovníky kyberneticky a sci-fi žánru, rozhodně byste si neměli nechat tento titul ujít.

Deus Ex Mankind Divided 9Deus Ex Mankind Divided Gamescom 6

Deus Ex: Mankind Divided nás přesune 13 let do budoucnosti, do světa řízeného kybernetickými implantáty, které rozdělují společnost na augmentované a odpůrce. Svět se rozpadá a přežijí jen ti nejsilnější. Je ovšem popření našich vlastních bytostí a souboj se samotnou matkou přírodou cesta, jakou si Darwin představoval?

Technický pokrok lidstva nás může posunout dál, ale stejně tak nás i zabít. Nejen těmto tématům se série Deus Ex věnuje. Poslední díl vyšel před pěti lety a velmi kladně přijatým způsobem oživil sérii, která vznikla na přelomu tisíciletí. Paradoxně však funguje jako pre-quel, který je naší současnosti o něco blíže, než původní tituly.

Na letošním GamesComu se Square Enix ukázal novým trailerem, aby všem připomenul, že navzdory konání největší evropské herní akce se stále cosi děje i za hranicemi Německa, přímo před našima očima. Trailer samotný neprozrazuje příliš nic nového, veskrze se jedná o sestříhané záběry z dosavadních ukázek, avšak s novým voiceoverem Adama Jensena, který blíže představuje příběhovou zápletku a problematiku.

Minulý týden odhalili vývojáři požadavky, které by měly hráčské sestavy splňovat, pokud si jejich majitelé rozhodnou titul pořídit. Samozřejmostí jsou však i verze pro Playstation 4 a Xbox One. Vychází již v úterý, 23. srpna. 

Diskuse ke článku Vychází Deus Ex: Mankind Divided. Svůj příchod ohlašuje trailerem [GC 2016]

Sobota, 20 Srpen 2016 - 19:52 | Psycho Mantis | už se nemůžu dočkat vydání... ...tuhle hru snad...

Zobrazit diskusi