CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Vydání Kingdom Come v dohledu? Warhorse podepsali spolupráci s Deep Silver

po tom, co Dan Vávra předvedl s Mafií 2, by mu nikdo neměl věřit ani slovo... je to přeborník na plané sliby.

osobně bych tipnul datum vydání na rok 2017. Podle názorů beta testerů hra ještě zdaleka neumí to, co bylo naslibováno v Kickstartové kampani... i když vydat napůl dodělanou hru je typické pro Dana Vávru.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za stav Mafie 2 pri vydani rozhodne Vavra nemohl, byl tam predevsim jako scenarista. Odesel nekdy v prubehu vyvoje, kdyz sla hra ven, tak uz ve 2K davno nepracoval. Bylo by dobry si o tom neco zjistit, nez napsat takovej blabol.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak samozřejmě že za stav hry nemohl, když byl scénárista.
Ale na jeho hlavu jdou ty tuny "slibů", které rozdával po různých rozhovorech s novináři... někoho s tak nevymáchanou hubou by vůbec na veřejnost neměli pouštět.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jenže když v průběhu vývoje odešel, tak asi těžko mohl ty sliby naplnit, když tam pak nebyl a neměl vliv na vývoj, že jo. A je otázka jaký vliv jako scénárista má na zbytek týmu, na vývojáře, na vedení, které rozhoduje co tam bude či nebude.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jenze Vavra byl ten, kdo se neustale ve videiich chlubil, jak hra bude dokonala.
A kdyz odesel, mela uz hra 3x vyjit.........

A to je presne ten duvod, proc Mafii III delalo jine studio, protoze Vavra a spol by ji dodal tak za 4 roky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak jediná chyba Vávry, je, že neumí reálně odhadovat termíny. Ale i tak vytvořil jednu z nejlepších her všech dob.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, co si budeme nalhavat, je pomalu konec roku 2016, prave jsme nakoupili nove grafiky podporujici DirectX12 a ted jiz jen cekame na prvni hry, abychom otevreli penezenky a mohli zacit hrat.
Takze sup, predelat hru na aktualni DX12 a na vanoce 2018 se snad konecne dockame. :-D
---
Berte prosim ty vety o DX12 s nadhledem, ale fakt je, ze ta hra ma silne zpozdeni a prosadit se vic nez lokalne bude problem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono to vyjde. Nejpozději tehdy když definitivně dojdou prachy. Klukům to přejme a doufejme v samá pozitiva a sociální jistoty.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A jeje - historie se nam zacina opakovat........Vyvoj protazeny o nekolik let, jisty pan chlubici se v kazdem videu jak hra bude super - kde jsme to jen vydeli? Ze by Mafie 2?

Problem je v tom, ze vyvijet hru tolik let a predhazovat dokola prezentace jak hra bude superdokonala drive nebo pozdeji prestane bavit kazdeho, kdo by chtel projekt financovat.

Zaklad uspesneho vyvojarskeho studia je, ze projekt uspesne dokonci v terminu, a ne o 3 roky (!!!!) pozdeji. Leda ze by ho vedl nejaky miliardar....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Která kvalitní rozsáhlá hra se dokončila v termínu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No schvalne jsem se koukl na posledni videa a teda nadseny vubec nejsem. Graficky je to vyrazne slabsi nez Witcher. Nejhorsi (i kdyz to nejde jen nahlavu graficke stranky) jsou kolize objektu. Postavicky tak nejak divne plavou po terenu. Hlavne v tech "realistickych" soubojich je to dost poznat. Vsechny chary umirali stejne, cekal bych kdyz je bodnutej do ramene, tak se treba bude jinak kryt, nejak pajdat, ci co. Ale to ne.

Pry jeste nejsou vsechny optimalizace. Hadam teda, ze se nemohlo hrat na nejlepsi detaily, ale kdyz porovnam Witcher3 na staricke HD5800 a to co jsem videl z KCD, tak je to hruza.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.