CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Levný minipočítač Google Chromecast zklamal: Klíčence do TV chybí v ČR služby

Báječná věc.
Ale v tomto stavu je to drahé i zadarmo!!!!!!

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Recenze mi moc nepresvedcila. Sam jsem ted chromecast objednal, tak jsem zvedavy na laborovani. Me zajima nejvic projeni z Synology nasem, jeho aplikace spolupracuji s chromecastem, ma soukroma hudba a video by tak melo jit streamovat primo do chromecastu...

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Jako, kdyz to neumi ani takovy krucialni zaklad jako sambu, NFS, ROFL - dokonce ani DLNA, takovy ten absolutni zaklad pro pripojeni nejakeho cloudu, domaciho NASu atd ..... tak je to zarizeni totalne k hovnu. Na youtube sracku, kdo by si to proboha koupil??? Umi to aspon WIDI? No, podle vyjmenovaneho HW, zrejme ani to ne ..... tak k cemu to proboha je? Je prece spousta domacich "HTPC like" krabicek od litru, co umi aspon ten krucialni zaklad, pripojit se k sitovemu nebo fyzickemu disku pres USB/SATA a streamovat filmy z tama ..... to je prece ten hlavni duvod, proc si nekdo tohle kupuje ne? Na youtube, netflix a podobne u nas nedostupne sluzby maji v USA tiva, xboxy, plejstejsny a podobne, takze tohle se tam taky neuchyti, natoz ve zbytku sveta. Navic to predpoklada wifi, kterou taky spousta lidi doma nema.
No a pak je tu jeste ten drobny fuckt, ze uz ani u nas se neda koupit televize bez nejakych tech "smart" bullshitu ....... zkousel jsem to asi pred dvuma mesicema, proste neda se koupit. Chtel jsem usetrit a ani hovno. Kdyz jsem to pripojil k siti, tak me to akorat pri zapnuti semtam otravuje, ze chce stahnout nejakou 500-600MB aktualizaci (parkrat jsem to uz aktualizoval, ale uz me sere furt tahat cca 600MB sracku) ..... ale nic to nezmeni, ze v utrobach to jede na nejakem odpadnim armu a nejspis necem ve stylu androidu protoze je to tak fuckkuwapomale, ze by se z toho clovek posral .... kdyz se ukliknu na ovladaci a zapnu omylem smarttv misto 3D (jsou nad sebou), tak je to porod .... vysvetli mi nekdo, proc tohle vubec prodavaji takovy "smart"???

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Ty budes podle slovniku i obsahu prispevku asi fuckt hustej typek...ksilt na stranu a autoradio ve wotuneny Fabii naplno...duc duc bum bum...teda pokud uz mas vek na ridicak.

Chromecast neni zazracny dongle, ktery udela z kazde TV smartTV ani to neni HTPC, je to jen terminal ke streamovanym sluzbam. Nic vic, nic min...a to, co ma delat, dela dobre. Co se prodeju tyce, v USA se prodava velmi dobre, jasne, ze diky sluzbam jako je Netflix, ktere za par babek dostane do par let stare TV.
Proc by proboha nekdo pouzival na Netflix XBox, kdyz muze mit za cenu navstevy McDonalda malicke a tiche zarizeni, ktere zere za plneho provozu min nez XBox ve stand-by rezimu.

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Chromecast jsem si koupil primarne jako prehravac ke sluzbe Play Music, mam ho pripojeny k receiveru a naplnil vsechna ma ocekavani, prehrava hudbu bez nutnosti poustet televizi, ovladani je pohodlne z telefonu nebo tabletu. Podpora Chromecastu po uvolneni API se diky popularite v USA rozsiruje mj. i na domaci NASy, takze nebude problem prehravat jejich obsah. Podporu ze strany ceskych poskytovatelu obsahu oznamil mj. Seznam, takze se da predpokladat minimalne podpora Stream.cz.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Používám s PLEX a zatím je to zcela dokonalé řešení.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.