CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Xbox One v brzké době dostane podporu pro připojení externích disků

Unika mi pointa ? Alebo to je nejaky novy druh formatovania ked sa nestratia data ? Ved predsa ked tie disky naformatuje tak ako potom bude moc bez znovustahovania pouzit to co tam mal predtym ? " Tím se odbourává nutnost na nové či zkrátka jiné Xbox One konzoli znovu stahovat a instalovat své herní portfolio "
Nehovoriac o tom ze si vyrobca dovolil dat na trh XBOX bez podpory externych ulozisk a tota doraba az dodatocne patchmi /FW ?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To víš no. To je přece to super zařízení na hry, které je perfektně do detailu připravené. Jen to nezvládá hry jak by mělo a neumí základní věci, které si člověk myslí, že jsou dnes samozřejmostí :D

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Mozna chteji rict, ze disk je nutne zformatovat XBoxem, ale ne kdyz ho pak presunes z jednoho XBoxu do druheho. Otazku je, jestli XBoxem zformatovany disk pujde alespon cist na Windows.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Ano, je to přesně tak, jak píše HKMaly. Samozřejmě již naformátovaný disk z konzole lze zapojit na jiné Xbox konzoli bez dalšího formátování - to by ten jednodušší přesun uživatelských herních dat nedával smysl. ;) Bohužel skutečně nelze připojit například vlastní externí disk s filmy a přehrát je. Je nutné tento disk naformátovat a pak teprve na něj skrze konzoli filmy nakopírovat. Úmyslně píši skrze konzoli, protože takto naformátovaný disk nelze (přirozenou cestou) číst pod Windows. Pokud jej totiž připojím k počítači, tak jej Windows vnímá jako plně obsazený (záleží ale samozřejmě na podstoupené velikosti, lze uživatelsky určit), přičemž je na něm jakási skrytá složka s názvem konzole a v ní datové soubory bez přípony s universálním názvem Data00X, které zřejmě představují tématické složky konzole (videa, hry, dokumenty, obrázky, atd.) - http://cdr.cz/file/configure-usb-device-x360jpg
Jen dodám, že vycházím ze zkušenosti z X360 a ze zdrojového článku, který jasně naznačuje, že se v tomto ohledu nic nezměnilo...

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

V článku nie je spomenuté to že taký disk sa dá preniesť a zapojiť do iného Xbone, kde keď sa užívateľ prihlási pod svojim účtom, bude mať hru k dispozícii.

Edit: Aha je to tam len inak napísané :-) Pardon. Ďalšia vec čo pribudne je automatické prihlasovanie na zvolený účet po zapnutí.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.