CDR.cz - Vybráno z IT

XCOM 2 se dočká rozšíření War of the Chosen

Xcom E 3 2017 Uvodni
Série XCOM byla vždy jen o tom, aby vás přesvědčila, jak je 95 % ve skutečnosti málo. Proto máme z oznámení dalšího rozšíření XCOM 2 War of the Chosen trochu smíšené pocity.

Nové frakce, nové mapy, noví nepřátelé, nové třídy, nový příběh – to vše je důvod, proč se War of the Chosen stane největším rozšířením celé XCOM série. 

Boj proti mimozemským silám Adventu pokračuje i po jejich zdánlivé porážce v prvním díle. Nyní se ale vrací s novou posilou – Chosen. Ti budou hráče pronásledovat v průběhu kampaně a spolu s ním se vylepšovat; jejich hlavním cílem je utnout hadovi hlavu, jinak řečeno, dostat protagonistu, Velitele, zpět do rukou Adventu.

Nezůstanete v tom ovšem sami. Na Zemi se vytvořili tři nové odbojářské frakce, každá se svým zaměřením. Problémem ovšem je, že spolu moc nevychází. Hráč si tedy pravděpodobně bude muset v průběhu kampaně vybírat, se kterou skupinou sympatizovat, a získávat tak od ní benefity, jako jsou speciálně vycvičení vojáci.

Do šedé zóny přibudou takzvaní Lost – zmutovaní přeživší první invaze, nyní bezmyšlenkovitě putující městy, útočící jak na vás, tak i nepřítele. Zkráceně řečeno, zombie. 

X-COM 2: War of the Chosen vyjde 29. srpna na PC, Playstation 4 i Xbox One.

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku XCOM 2 se dočká rozšíření War of the Chosen

Žádné komentáře.