CDR.cz - Vybráno z IT

Xiaomi koncem března představí své vůbec první chytré hodinky

Xiaomi 0
Xiaomi bude slavit 5 let na trhu a tak se můžeme těšit na jejich první smartwatch, které ponesou s největší pravděpodobností jméno Mi Watch. Aby toho nebylo málo, můžeme se těšit na další cenově dostupný telefon střední třídy.

Dle slov výkonného ředitele Xiaomi Leie Juna se příští týden můžeme těšit na představení více než jednoho nového zařízení čínské značky.

Xiaomi již představil svou novou vlajkovou loď Xiaomi Mi Note a verzi s 2K rozlišením Mi Note Pro. Můžeme očekávat proto spíše cenově dostupný telefon střední třídy, než-li další vlajkovou loď, kterou by si Xiaomi zbytečně škodil ve svých vlastních řadách. Dle dostupných informací se můžeme těšit na 4,9palcový FullHD displej se 64bitovým Snapdragonem 615, 2 GB RAM, 12MPix zadním fotoaparátem a 4,8MPix předním fotoaparátem.

Mi Note Pro

Telefon by měl nést označené Xiaomi Ferrari a poběží v něm nejnovější verze MIUI postaveném již na Android 5.0.2 Lollipop.

Xiaomi již představilo fitness náramek Xiaomi Mi Band, se kterým udělalo velký poprask mezi fitness náramky. Nepřitažlivějším byla opět cena $12 (cca 300 CZK). U nás se dá nyní sehnat za cca 580 Kč. Nepostrádá snad žádné funkce oproti konkurenci, ba naopak - dokonce má i něco navíc. Nemluvě o výdrži 30 dní na jedno nabití. Dle dostupných informací ale není problém pokořit i 50 dní. Pokud tedy budou 31.3.2015 představeny Xiaomi Mi Watch, budeme se mít nejspíš na co těšit.

Mi BandMi Band

Očekávát pak můžeme design broušené oceli s oválným ciferníkem. Neměly by chybět funkce, které byly již u Mi Band, nebo třeba nově měření tepu.

Oficiálního představení nových produktů se dočkáme poslední březnový den. Nechme se tedy překvapit, zda se bude jednat opravdu o Mi Watch, Xiaomi Ferrari nebo třeba o nový Mi Pad 2.

Xiaomi Five Year Anniversart

Zdroje: 

1, 2

Daniel Szkrobisz

Absolvent HŠML v Mariánských Lázních, který se víc než o gastronomii zajímá o IT a takové to domácí montování.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Xiaomi koncem března představí své vůbec první chytré hodinky

Pátek, 24 Duben 2015 - 20:05 | Destructor | Kde jsou ty nové hodinky ???
Pátek, 27 Březen 2015 - 03:35 | Magy357 | Presne, naramok mam aj ja aj s Mi3kou. Ono aj...
Čtvrtek, 26 Březen 2015 - 18:33 | Jan Honza | Pokud to bude taková pecka jako ten náramek a...

Zobrazit diskusi