CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Za měsíc vychází Starcraft Universe, MMORPG ve stylu World of Warcraft

Připadá mi to jako warcraft v jiném kabátě..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Do jisté míry by se dalo říci, že je Starcraft II nejlepší free-to-play hrou na trhu. "

StarCraft II neni free to play a nevim jestli bych o nem prohlasil, ze to je nejlepsi hra na trhu. Je to jedna z nejlepsich RTS po boku prvniho Starcraftu a prvnich dvou Warcraftu.

Ten trailer se asi inspiroval beckovyma filmama z 90-tych let. Dost mi je pripomina...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Free-to-play přirovnání je ke Starcraft II Arkádám, které jsou zdarma, i když nevlastníte Starcraft II (stačí si pozorně přečíst článek). V tomto režimu potom najdete nespočet her od komunity, které nabízí v mnoha případech to, co plnohodnotné tituly za běžnou cenu. Takže skrze Starcraft II Arkády máte vlastně bezplatný přístup k nekonečnému množství her různých žánrů (ač s bariérami SC2 enginu).
Starcraft II rozhodně není nejlepší hra na trhu. Důležité je to spojení s pojmem F2P, jelikož tyto komunitní výtvory nevyžadují žádné mikrotransakce, ale dovedou zabavit podobně jako plnohodnotné tituly.
Pokud by byl zájem, můžeme připravit zajímavý tématický seriál, který by se věnoval právě titulům, k nimž má každý skrze SC2 Arkády bezplatný přístup.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja clanek cet, ale "Do jisté míry by se dalo říci, že je Starcraft II nejlepší free-to-play hrou na trhu." proste neplati z duvodu, ktery sem napsal...

Je to jako napsat, ze Half-life 2 je free-to-play, protoze existuji Free-to-Play hry postaveny na Source enginu...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jeden o voze a druhy o koze...
https://eu.battle.net/account/sc2/starter-edition/ : It’s Free to Play. Sice jen edice bez kompletni kampane, ale to bohate staci. Dokonce je dostupny i kompletni multiplayer coz jsem nevedel, myslel jsem ze tam jsou jen ty arkady.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jasne. Half-Life 2 ma taky demo zadarmo. Ale to neznamena, ze Half-Life 2 je zadarmo, ze?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.