CDR.cz - Vybráno z IT

Záběry z Uncharted 4 přináší zběsilou honičku a souhru dvou parťáků [E3 2015]

Uncharted 4
Uncharted neodmyslitelně patří ke konzoli Sony. Exkluzivní titul, který nesmí chybět v žádně knihovničce majitele PlayStationu. Uncharted 4 bude posledním dílem ze série. Dle dosavadních informací půjde o důstojné zakončení. Podívejte se sami.

E 3 Special 2015 Intel

Pokud by na konferenci Sony chyběl gameplay ze čtvrtého Uncharted, tak by se na hlavy tamějších CEO snesla velká kritika. Dobrodružný akční titul od Naughty Dog si oblíbili jak fanoušci, tak kritici. Uncharted 4: A Thief's End rozhodně neudělá značce ostudu. Dle nejnovějšího přírůstku k materiálům ze hry přibyla ukázka ze hry, která zobrazuje souhru Nathana na bojišti se svým parťákem.

Oba aktivně komentují dění na scéně, což dodává už tak pohlcujícímu filmovému zážitku. Člověk se cítí jako při sledování kteréhokoliv ze tří Indiana Jonesů (Cože? Jaké Království křišťálové lebky?). Potěší z větší míry zničitelné prostředí a možnost volného pohybu v koridorech, které zvýši dynamiku hratelnosti.

Dvojice následně ujíždí v Jeepu před obrněným transportérem se střílnami. Hráč se v této situaci může proplétat ulicemi tamějšího města a vybírat si v daný moment nejvhodnější cestu k úniku. Třeba skrz tržnici, která se rozprostírá na schodišti. Nové Uncharted rozhodně splní přání všech fanoušků série a přinese jim onen filmový zážitek, po němž touží.

Ti, kteří neměli s dobrodruhem Nathanem Drakem ještě čest, nechť počkají na remasterování předchozích tří dílů pro konzoli PlayStation 4. Jinak Uncharted 4: A Thief's End vyjde v příštím roce.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Záběry z Uncharted 4 přináší zběsilou honičku a souhru dvou parťáků [E3 2015]

Žádné komentáře.