CDR.cz - Vybráno z IT

Zachyťte extrémní zážitky na miniaturní akční kameru Swann Bolt HD

bolt-hd-camera1
Společnost Swann Security zabývající se výrobou bezpečnostních zařízení přichází na trh s opravdovou lahůdkou pro milovníky sportů a adrenalinu. S novým modelem akční kamery vás nic nezaskočí.

Kamera Swann Bolt HD je vybavena 12megapixelovým fotoaparátem a natáčí FullHD video s rozlišením 1080p a 30 snímky za sekundu. Video je možné zaznamenávat na paměťové karty MicroSD o velikosti až 32 GB. Z kamery pak můžete záznam jednoduše přenést do svého počítače přes USB. Pro propojení s televizí se může hodit podpora mini HDMI konektoru. Kabel bohužel není součástí balení.

bolt-hd-cameraSwann Bolt HD

Zařízení je vodotěsné do hloubky deseti metrů. Dále je obdařeno přesným laserovým zaměřováním, které vám neustále kontroluje bod zaostření. Jeho rozměry jsou 80,5 x 32,5 x 32,5 mm. Díky speciálním úchytkám můžete kameru připevnit například na helmu a sjíždět divokou řeku, užívat si řízení motorky, plavat nebo se jen kochat volným pádem z letadla. Čočka má skvělý úhel záběru, přesně 135°. Na nabíjecí baterii vydrží v provozu až hodinu a půl. Tuto krásku pořídíte za 200 dolarů.

Swann Bolt HD
Tagy: 
Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Zachyťte extrémní zážitky na miniaturní akční kameru Swann Bolt HD

Pátek, 23 Květen 2014 - 15:09 | Svarcovka | Článek skutečně je zajímavý, a kamerka vypadá...
Pondělí, 28 Duben 2014 - 22:51 | Kristýna Jahnová | Musím říct, že Váš článek mě velmi zaujal, já...

Zobrazit diskusi