CDR.cz - Vybráno z IT

Žádná žvýkačka! Runtastic Orbit nonstop monitoruje sportovní aktivitu i spánek

Runtastic Orbit
Zatímco se většina společností, které se zabývají vývojem nositelných fitness zařízení, zaměřuje nejdříve na hardware, firma Runtastic zaujímá opačný přístup. Ke svým fitness aplikacím Runtastic vytvořila originální nositelné zařízení Orbit.

Runtastic Orbit je spolehlivý fitness náramek pro monitorování vašich činností 24 hodin denně. Náramek eviduje záznamy o počtu kroků, vzdálenosti či spálených kaloriích. Nechybí mu ani funkce pro zobrazení aktuálního času, budík, notifikace, vibrace nebo senzor intenzity okolního světla. Orbit sleduje kromě vašich sportovních aktivit i spánkový cyklus, takže se můžete dozvědět mnoho užitečných informací o vašich spacích návycích.

Orbit With Clip

Zařízení funguje ve třech různých režimech: Activity Tracking Mode pro monitoring kroků v průběhu dne, Sleep Mode zaznamenávající spánek a Orbit Connect pro možnost využití dalších Runtastic aplikací. Pro porovnání vašich výsledků s ostatními přáteli byla vytvořena speciální aplikace Runtastic Me, která je kompatibilní s mobilními telefony iPhone a Android. Aplikace umožňuje nastavit vaše cíle, kterých chcete dosáhnout. Náramek se synchronizuje bezdrátově přes Bluetooth.

Gadget Runtastic Orbit vydrží na plné nabití baterie až sedm dnů. Displej je možné v případě potřeby sundat z náramku a přichytit jej na klip. To se hodí, když nechcete mít displej na ruce a chcete ho upevnit třeba za pásek nebo kapsu. Výhodou je jednoznačně vodotěsnost zařízení až do hloubky 100 metrů.

Náramek Runtastic Orbit si můžete předobjednat za 120 euro, což je přibližně 3300 korun. Součástí balení je samotné zařízení, klip, kabel a dva vyměnitelné náramky (modrý a černý). Zákazníci si mohou dále vybírat ze dvou balíčků náhradních barevných náramků. Jsou baleny po třech kusech (žlutá, oranžová, růžová nebo zelená, šedá, bílá) a stojí 30 euro (cca 830 Kč). Gadget se má zájemcům rozesílat 11. srpna.

Runtastic Orbit Colors

Společnost Runtastic není na trhu žádný nováčkem. Své produkty, aplikace a služby pro vylepšení fyzické kondice nabízí svým zákazníkům již od roku 2009. Firma má přes 40 milionů registrovaných uživatelů, přičemž její aplikace Runtastic si dohromady stáhlo přes 85 milionů uživatelů.

Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Žádná žvýkačka! Runtastic Orbit nonstop monitoruje sportovní aktivitu i spánek

Sobota, 2 Srpen 2014 - 09:36 | Samboush | To postne na FB. ZED IS DEAD.
Pátek, 1 Srpen 2014 - 15:46 | DRK | "monitoruje sportovní aktivitu i spánek...

Zobrazit diskusi