CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Zahájení prodeje Xiaomi Mi Band 2. Dospělejší trackovací náramek dostal displej

Náramek podle mého o dost předčí staré verze,moc se na něj teším. V číně se sice prodává o něco levněji , ale než by mi dorazil. Zkusil jsem ho objednat v předprodeji na příští týden z shopu atronic.cz tak uvidíme zda dorazí. Doufám, že mě překvapí přijemně.

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Mám možná takový hloupý dotaz. Je možné náramek nosit na běhání bez telefonu, a pak si natáhnout statistiku? Jde mi o kroky i tepovku. A jak je to s budíkem?

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

Co se předchozích MiBandů týče, tak mají vlastní paměť a dokážou si uložit 7 dní, aniž by se muselo synchronizovat s telefonem či tabletem. Dá se předpokládat, že na tom miband 2 nebude jinak. Tudíž ano, můžete běhat bez telefonu a po tréninku jen synchronizovat data.

+1
-31
-1
Je komentář přínosný?

Mám tu starší verzi. Nemám telefon s androidem a s tabletem se mi to nepodařilo nikdy spárovat . U mě tedy vyhozené peníze , můžu se mrknout na kroky a tepovou frekvenci. Ta mi ale přestala fungovat nevím proč , možná jen přehlcená paměť , těžko říct.Už nechci nic k čemu je nutné mít zařízení s androidem bez možnosti vystačit si s pc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám 1S. Budík je super, pokud je náramek v dosahu telefonu, vrní na ruce, pokud ne, zvoní telefon.
Co se týká měření tepu, tak jsem nenašel žádnou běhací aplikaci, která by spolupracovala s náramkem. Oficiální aplikace MiFit umí pouze ručně zapnout jedno měření tepovky a měří kroky (i bez telefonu v dosahu) a spánek.
Neoficiální MiBand tools umí průběžné měření tepovky ale pouze pokud je telefon v dosahu a pouze zobrazí naměřené hodnoty v gafu a seznamu.
Zkrátka šikovná věcička, ale běžecké hodinky to v žádném případě nejsou.

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

no a umi to konecne budit dle spankove faze ?

+1
-32
-1
Je komentář přínosný?

Ha tak si odpovim sam, v teto http://mobilizujeme.cz/clanky/recenze-xiaomi-mi-band-2-nesmrtelny-vodnik/2/ recenzi pisou: "V aplikaci určíte čas, kdy musíte vstávat, a náramek vás pomocí nenásilných vibrací vzbudí v intervalu lehkého spánku, aby se vám lépe vstávalo."

Takze ano naramek respektive jeho software to umi :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Netuším, volba v aplikaci je, ale já jí nepoužívám. Když se podívám na spánkové fáze, tak hluboký spánek mi zabírá z celé noci tak 1,5h a k ránu se takřka nevyskytuje.

+1
-29
-1
Je komentář přínosný?

Xiaomi konečně vydává náramek s funkcemi, které konkurence má již několik let :)
Jen tak mimochodem - úvodní obrázek není MiBand 2, ale Zeaplus Band (zeaplus.com/zeaplus-band-feature).

+1
+32
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, ten Mi Band mě nějak nebere... to raději tyto fitness hodinky - http://chytrehodinky.net/suunto-spartan-ultra-jsou-ultimatni-chytre-hodi...

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

Srovnávat věc za 1.500 s věcí za 15.000 ???
Ale zřejmě jsi prodejce a tohle je jen tvoje reklama.

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

zahranicni recenze: "na slunci je videt h*vno"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.