CDR.cz - Vybráno z IT

Zahrajte si remake kampaně prvního Starcraftu v enginu Starcraft II

Portada
Přesně za 2 týdny vychází poslední datadisk Starcraftu II: Legacy of the Void. Pokud jste však první díl nehráli, nebo byste si rádi příběh připomenuli od začátku, nabízí se velmi kvalitní modifikace s názvem Starcraft: Mass Recall.

Modifikace s názvem Starcraft: Mass Recall byla vytvořena před rokem. Jelikož za dva týdny, 10. listopadu, vychází poslední datadisk Legacy of the Void, její přehrání se v současné době přímo nabízí. 

Pokud jste doposud neměli šanci si titul zahrát, ale už jste příliš zhýčkaní moderní dobou, abyste se dostali pod kůži prvnímu dílu, není lepší možnost, než si stáhnout právě tuto přepracovanou kampaň. Stejně dobrou příležitostí je i pouhé připomenutí příběhu celé ságy nebo jen čistá zvědavost. 

Starcraft: Mass Recall už prošel od svého vydání mnoha aktualizacemi. V současné formě obsahuje vlastnoručně vytvořené modely jednotek, které byly v původním Starcraft, ale v druhém díle chyběly. Na rozdíl od originálu zde dokonce naleznete i mise, které byly původně vyřazeny z kampaně z časových důvodů.

Nemusíte se bát, že byste byli ochuzeni o nějaký kanonický obsah. Briefingy mezi misemi zůstaly zachovány do puntíku, všechny dialogy jsou doplněny dabingem z prvního dílu, cutscény byly ponechány v původní grafice a ikonický soundtrack je zde také přítomen. Některé heist mise si dokonce můžete zahrát z pohledu třetí osoby (volitelné). 

Modifikaci lze stáhnout na dedikovaných stránkách map Starcraftu 2, samozřejmě zdarma. Naleznete zde i návod, jak kampaň zapnout (případně využijte auto-installeru). 

Diskuse ke článku Zahrajte si remake kampaně prvního Starcraftu v enginu Starcraft II

Žádné komentáře.