CDR.cz - Vybráno z IT

Zapněte si pásy, Need For Speed přijíždí s dvojicí nových trailerů [GC 2015]

"Vydávat Need For Speed každý rok byla chyba," to jsou slova producenta značky, který uznal, že tím série hodně utrpěla. Zároveň ale říká, že se tvůrci nechtějí vracet k historii, ale nahlížet do budoucnosti. A jak vypadá budoucnost v podobě aktuálního dílu?

Gc 2015 Banner

Během prezentace na letošním GamesComu představili zástupci společnosti Ghost Games, kteří mají letošní ročník závodní série Need For Speed pod palcem, dvojici nových videí. To první je oficiálním GamesCom trailerem zobrazující obecný náhled na připravovaný díl. Obsahuje řadu střihů, akčních záběrů a seznamuje nás se závodnickými legendami, které nás budou hrou provázet.

V tom druhém případě se vracíme k tématu, které zůstalo po letošní E3 otevřené - pět různých stylů, kterými lze Need For Speed hrát tak, aby si to své v titulu našel opravdu každý. Prvky mají svá specifická označení - One for Speed, Style, Build, Crew a Outlaw. Co který z nich zahrnuje, odhaluje právě přiložené video.

Need For Speed, které tentokrát nenese žádný podtitul, přijede 3. listopadu 2015 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Zapněte si pásy, Need For Speed přijíždí s dvojicí nových trailerů [GC 2015]

Čtvrtek, 6 Srpen 2015 - 05:14 | Xspy | A já stále nejvíc vzpomínám na Need for Speed :...

Zobrazit diskusi