CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Zapomeňte na tyče - přicházejí selfie drony!

Jen 3min ve vzduchu? To selfie magori neudelaji ani jednu fotku. O kvalite fotky toho siditka co tam dali si nedelam iluze.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kvalita fotky bude pravdepodobne totozna s kvalitou fotky z middle-end smartphonu. Coz spouste lidi (a prakticky vsem selfie magorum) staci.

S tou vydrzi je to horsi. Bud to potrebuje vetsi vydrz, nebo umet automaticky pristavat na rameni a dobijet se tam. Kazde tri minuty to chytat neni ono.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Špióni to ale i tak ocení. ;) Přeletět plot, nakouknout oknem do továrny a zmizet nemusí trvat víc než těch pár minut.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Spioni maji davno lepsi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proč o tom píšete jako kdyby to existovalo? Jste normální?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"První plně funkční prototyp selfie dronu byl vyprodukován letos v srpnu" - takze to zjevne existuje. "17. listopadu společnost spustila kampaň na serveru Kickstarter, kde během tří dnů dosáhla svého cíle 47 714 dolarů, což byla částka, potřebná ke spuštění předobjednávek." - takze to jde koupit. Jeste to nemaji tuzemske obchody na sklade, ale nevidim problem. Tedy, vidim, kratka vydrz baterie, ale to je v clanku jasne zminene.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Není to dávno, co jsem viděl něco podobného. Propagační video to bylo dobré .
Dívka (jak jinak) složila z pouzdra přenosný dron , nadhodila do vzduchu a ten ji začal sledovat . Dron ovládala gesty . Výška ,zoom a snímek ... vše dle gest . Ale ze všeho nejlepší bylo , že postupně chodila a dron ji buďto sledoval z určité vzdálenosti, nebo kolem ní různě prolétal . Po vybití také přistával na dlani .
Vypadalo to moc dobře a věřím , že číňané na podobných hračkách už teď pracují .
Za rozumnou cenu (pod 5000) bych si to uměl představit .Tohle a pak něco k čemu by se dal připojit VR headset a přenést tak realtime pohled z dronu (pak bych ani po letadle netoužil ) ... vše je dnes už jen o ceně ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já měl vždy za to že tu slepeckou tyč mají hlavně na obranu před ostatními podobnými magory.
Pro mně je nepochopitelné že se někdo potřebuje opakovaně sám fotit častěji než jednou za rok, a aby k tomu měl ještě dron....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi jsem vadnej, ale za celý život jsem si nepořídil jedinou selfie.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.