CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Zažijte realistickou jízdu na cyklo simulátoru virtuální reality Widerun

A neni lepsi vyjet na kole ven?

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Na silnice plne aut? Tenhle produkt je urceny pro mesta a lidi, kteri proste nemaji moznost s kolem vyjet do prirody na cyklostezku. Nikdo mi nenakeca, ze sportovat a dychat pritom vyfuky je zdrave, to uz byva uvnitr bytu lepsi vzduch.

Krome toho, predpokladam, ze po velke cinske zdi a game of thrones prijdou i dalsi prilezitosti, typu vyslapnout Bifröst do Ásgardu. To se v realu dela blbe.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Sorry, ale koncept pohybovyho sportu uvnitr mistnosti je celej uplne principielne blbej. Kdyz vidim ty kokoty v posilovne na bezicim pasu, smrad je tam jak ve vopicarne (at mi nikdo nemluvi o lepsim vzduchu nez venku), poskakujou na miste, takze ani vanek o ne nezavadi, zadnej pozitek z ubihajici krajiny, a jeste u toho cumej na bednu pred sebou na zdi? Ultrakokotina. Klidne me minusujte.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

No jestli je na tom videu spravna synchronizace toho poheldu z okulusu a reality tak to ma nemalou latenci.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Na stacionarnim kole se prakticky nepotite, takze je idealni si na ksicht dat oculus.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To záleží jenom na zátěži, ne? Na jedoucím kole se člověk bude potit spíš méně, v létě z člověka začne nejvíc lít, když někde zastaví a přestane se tak pohybovat okolní vzduch.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

To byla ironie.
Kazdej kdo zkusil vic jak 5 minut slapat v mistnosti bez fukaru na rotopedu, tak vi, ze vozit na obliceji oculus bude peklo, dost na prt jsou i brejle.

Matrix salamovou metodou :-D

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.