CDR.cz - Vybráno z IT

Zmrtvýchvstání? Brink se vrací ve free-to-play podobě

nepřehlédněte
Pro psaní zpráv o podobných případech si už můžeme udělat šablonu. <Titul> si při vydání v <rok> nevedl moc dobře kvůli <důvod> a nyní po <čas> se vrací zpět s free-to-play modelem a opět se snaží oslovit fanoušky.

Když multiplayerové FPS Brink vyšlo v roce 2011, stalo se pro recenzenty velmi rozporuplnou hrou, která pro některé byla hluboce průměrná kvůli mnoha designovým chybám, zatímco pro některé představovala vrchol multiplayerových zážitků.

Ať už ale dopadl u kritiků jakkoliv, u hráčů padl v nemilost. Pokud už byli ochotni zaplatit za hru, brzy ji přestali hrát a smrtící mašinérie každé multiplayerové hry se začala roztáčet.

Až dlouho po jeho smrti a pohřbu svitlo titulu opět světélko naděje – vývojáři jej převedli na F2P model. Brink se tak opět vydává na milost hráčů a vchází do přímé konkurence s tituly jako Quake Champions, Lawbreakers a dokonce i s novějším (také F2P) titulem studia, Dirty Bomb.

Ačkoliv soudě podle strohého oznámení: „Brink je nyní F2P!“ si mnozí mnohé neslibují.

Tagy: 
Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Zmrtvýchvstání? Brink se vrací ve free-to-play podobě

Žádné komentáře.