CDR.cz - Vybráno z IT

Amanda se střetává s vetřelcem v traileru na Alien: Isolation [GC 2014]

Jde sice o CGI upoutávku, ale to Seze asi jako jediné odpustíme. Strašidelných gameplay záběrů ukázala mnoho a tohle filmové video se navíc vážně povedlo.

Gamescom Banner

V traileru se samozřejmě nesetkáme s nikým jiným než dcerou Ellen Ripleyové Amandou, která se vydala do nebezpečných chodeb vesmírné stanice Sevastopol pro součástku k dokončení senzoru pohybu. Stejně jako ve hře samotné však vetřelec není daleko a hlavní hrdinku čeká nejedna nepříjemná chvíle s mimozemským predátorem za zády.

Alien: Isolation vyvíjejí tvůrci série Total War The Creative Assembly a podle dosavadních ohlasů jde díky nelineárnímu chování vetřelce o jeden z nejděsivějších zážitků vůbec. Titul se odehrává patnáct let po skončení kultovního filmu Ridleyho Scotta a Amanda Ripleyová v něm sleduje stopy své zmizelé matky. Vydání je plánováno na 7. října pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360, přičemž hru posléze rozšíří DLC vracející na scénu posádku lodi Nostromo, jíž propůjčili podobu a hlasy původní herci v čele se Sigourney Weaver.

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Amanda se střetává s vetřelcem v traileru na Alien: Isolation [GC 2014]

Žádné komentáře.