CDR.cz - Vybráno z IT

Známe zasazení příštího dílu Assassin’s Creed. První screenshoty vypuštěny

Ac Victory 4
Není to ani měsíc od vydání posledního dílu Assassin’s Creed s podtitulem Unity, a už víme, kam se podíváme příště. Vytáhněte fazole, osmažte si slaninu, vejce a podávejte ke hraní.

Assassin’s Creed: Unity se ještě nestihlo ohřát na obchodních pultech, komponenty nestihly ochladnout a pokračování už vystrkuje růžky. O současném technickém stavu hry, který je skutečně tristní, raději nemluvě. Ubisoft je pověstný svým každoročním vydáváním svého největšího herního giganta, není proto divu, že se v jeho dílnách kuje už díl nový. Ten nese v současnosti název Victory, což nejspíše má evokovat i samotné zasazení – viktoriánský Londýn.

Ac Victory 2

Server Kotaku zveřejnil tuto informaci a zpráva se okamžitě začala šířit. Nechyběly ani screenshoty, na kterých lze vidět londýnské panorama, včetně nějaké akce. Server Kotaku už několikrát v minulosti avizoval nové, dotehdy nezveřejněné informace ohledně připravujících se dílů Assassin’s Creed, a ani tentokrát si nenechal upřít své prvenství.

Ac Victory 3

Pracovníci serveru Kotaku zhlédli sedmiminutové záběry ze hry. Můžeme se podle jejich slov těšit na závody v kočárech, nové možnosti parkouru a souboje za jízdy, a to jak na střeše kočárů, tak i vlaků. Snímky ze hry ovšem hovoří za vše.

Ac Victory 5

Za nový díl je nově zodpovědné studio Ubisoft Quebec. Dosavadní chod série, od jejího zrodu, mělo totiž na starosti studio Ubisoft Montréal. Období viktoriánského Londýna začíná být u her čím dál tím oblíbenějším zasazením. Příkladem jsou adventury Sherlock Holmes, do jisté míry Dishonored a nebo připravované a očekávané The Order 1866.

Ac Victory

Rádi bychom se rozplývali nad zveřejněnými screenshoty, ale současná situace s Assassin’s Creed: Unity hovoří za vše. Musíme doufat, že příští díl se předvede v jiném světle, než současný Assassin’s Creed: Unity, po jehož zpackaném vydání má momentálně Ubisoft máslo na hlavě. 

Aktualizace (3. prosince, 15:00): Ubisoft potvrdil pravdivost zprávy. K úniku informací se vyjádřil následovně: "Únik interních informací, které nejsou určeny veřejnosti, je vždy neštěstí. Přestože vítáme veškeré nadšení pro naše nadcházející tituly, je nám z hlediska fanoušků a vývojářského týmu líto, že tato záležitost je nyní veřejná. Vývojářský tým v Quebecu posledních pár let tvrdě pracoval na této hře a my se těšíme, až budeme moct časem jejich projekt oficiálně představit. Do té doby je naší prioritou přinést hráčům lepší zážitek z Assassin's Creed Unity."

Diskuse ke článku Známe zasazení příštího dílu Assassin’s Creed. První screenshoty vypuštěny

Žádné komentáře.