CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Bouchněte Nuka-Coly. Bethesda oznámila Fallout 4 [VIDEO]

sorry, ale bethesda nevie robit fallouty

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

No musím súhlasiť...Fallout 3 oproti Fallout New Vegas (Obsidian Entertainment studio) bol len ako chudobný príbuzný...ale vždy lepšie ako nič :-) ...verím že sa tým poučili ako robiť fallout sériu

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Cokoliv po Fallout 2 byla sracka na sracku. A klidne mi dejte 180 minusu.
Fallout 3 byla KATASTROFA, New Vegas mi prisel uplne stejnej, az na to, ze dej byl malicko, ale opravdu jen malicko mensi picovina.
Zlatej Fallout 1 a 2.
Obavam se ale, ze autorum nikdo dodnes nerekl, ze Fallout, to je atmosféra + pribeh = hratelnost. Takze se obavam další priserny sracky :-(
Ještě ze mame toho Witchera...

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

Dovolim si nesouhlasit, Fallout Resurrection byl uzasny - www.resurrection.cz. Vzhledem k tomu, ze jej nezminujes, si nejsem jist, zda ho znas.

A nejak nam ta cisla Vaultu v tom videu vyrostla co?

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Priznam se, ze to me nejak zcela minulo, casem na to kouknu, az dohraju to, co mam ted koupene (coz je obavam se na několik set hodin hrani, minimalne samotny Witcher na to vypada:-))

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Fakt to zkus, az budes mit cas, je to snad jeste lepsi nez puvodni dily.

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Autori jsou primarne vedomi toho, ze musi udelat hru kterou mohou hrat vsichni.

Protoze samotni fanousci F1 a F2 nestaci na to, aby projekt byl ziskovy. Dneska nestaci prodat desitky tisic kopii, musi se prodat miliony.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Uprimne receno, to je mi vcelku ukradeny. Pokud někdo stvori sracku, s dovolenim ji pojmenuji jako sracku.
To, ze to jde i dobře, ukazuje prave ten Witcher. No, jenze na tom projektu dělalo xy lidi po dobu xy let a ještě k tomu minimalne nekteri z nich byli fanoušci zanru.

Btw nechapu, proc spousta tvurcu Pc her zas a znovu vynaleza kolo, když by slo pouzit to, co fungovalo a co z tech her udelalo legendy. A ok, at to daji do nového grafického kabatu, at to ještě vice rozsiri, at pridaj 100000% obsahu...Ale at omfg zachovaj to, co tu hru udelalo tak výjimečnou.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Hele mám dotaz. Mám koupené Witchery I a II. Celou sérii mám knižně přečtenou (spinoffy teda ne), tudíž bych se nebál označit jako za fanouška žánru.

A teď k problému. Zkoušel jsem hrát kousek dvojky (půl hodiny?) a přišlo mi to celkem velmi slibné, ale zastavil jsem se, protože je ještě jednička. Pak jsem zkoušel chilku hrát jedničku a ta mi přišla tak debilní, že jsem od toho fakt musel odejít. Možná je to českým dabingem?

Co teď? Hodit to do angličtiny a zkusit ten začátek jedničky nějak překousnout, že se to rozjede, nebo je jednička fakt konina a mám jít rovnou do dvojky? Přijdu o něco?

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Radsej sa ponor rovno do toho najlepsieho a investuj co najviac casu tam, tj. rovno Witcher 3. IMO je blbost nutit sa k niecomu co sa ti nepaci len preto aby si splnil nejaky imaginarny status fanusika, a potom si znechutis tu najlepsiu cast. Je tam aka-taka rekapitulacia toho co sa stalo, plus neviem nakolko su postavy z predchadzajucich dielov relevantne v Trojke. Zase az tak vela podstatnych ich tam nie je. Pripadne si pozri story recap na Youtube.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Jedničku jsem jen viděl u kámoše. Dvojku jsem hrál - celkem dobrý, ale přišlo mi, že tam moc nezvládli vyvážení obtížnosti - na druhou nejtěžší jsem poměrně dlouho neměl problémy (přiměřená challenge), a pak najednou jsem musel obtížnost shodit, protože jsem tam potkal potvory, které jsem nedával. A tím že to byla koridorovka, tak to jinak řešit nešlo.
Trojka je fakt pecka, akorát škoda bugu s xp z questů, na který ještě není patch.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

bohužel herní české dabingy jsou většinou dost špatné...

a k návaznosti jednotlivých dílů. Pokud jsi nehrál 1 a ani 2, tak ti prakticky nebude nic "důležitého" chybět.
Ale silně doporučuji si zahrát Witcher 2 Assassins of Kings, je to skutečně dobrý díl.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

A vidíte, mě se třeba F3 i New Vegas líbilo a mám na ně nezapomenutelné vzpomínky, podobně jako na F1 a F2. Např. prozkoumávání vaultů, kde každý má svůj příběh, leckdy šílený. Lov deathclaws (včetně dvou přerostlých do podoby T-Rexe) v kamenolomu sniperkou je kapitola sama pro sebe :-)

Asi závisí na úhlu pohledu - pokud člověk očekával ISO pohled a kostičkovanou grafiku a další klon vypadající jako F2, tak ho 3D mohlo zklamat. Ale pokud to berete jen jako volné pokračování, tak si jak F3 tak New Vegas dalo velmi užít.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

to je problém s otevřeným světem. Často má v sobě ukryté opravdu skvělé lokace a zážitky, které uvíznou v paměti, ale problém je ty lokace najít...
i ve Skyrimu si pamatuji situace, kdy jsem běžel z jednoho města do druhého a kvůli tomu,že jsem to vzal zkratkou mezi kopci (a ne po hlavní cestě), tak jsem minul zajímavý encounter (souboj draka s obrem!!)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Spousta lidí kritizuje Bethesdu tu za to, tu za něco jiného, ale všichni zapomínají na to, že prostě nic lepšího na trhu není. Osobně jsem hrál všechny "známé" Fallouty (F1, F2, Tactics, F3 + New Vegas) a pravda, že nejlepší vzpomínky mám na dvojku. Nejhorší byl pro mě Tactics :) A F3 + New Vegas se od předchozích liší (a mnoho lidí to asi nemůže překousnout) otevřeným světem. Mě otevřený svět nevadí a příběh si v něm dokážu najít sám...nemusím ho mít nalajnovaný od tvůrců.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.