CDR.cz - Vybráno z IT

Zařízení na krvácení hráčů u her se nevzdává. Projekt pokračuje v realizaci

Blood Sport 3
Před pár dny jsme vás informovali o suspendované Kickstarterové kampani, která si žádala finanční příspěvek na projekt Blood Sport. I přes tamější neúspěch se však autoři nevzdávají a svůj projekt hodlají uskutečnit i mimo crowdfundingový portál.

Pokud vám unikly naše nedávné zprávy o herním příslušenství Blood Sport, doporučujeme dohnat znalosti na tomto odkaze. Ve stručnosti se jedná o zařízení, které si hráč vpíchne do žíly a přístroj mu bude sát krev pokaždé, co bude zraněn ve hře. 

Blood Sport Uvodni

Kickstarterová kampaň byla velmi brzo po svém spuštění stažena, a autoři tak na svých 250 000 kanadských dolarů mohou zapomenout. Hledají však jiné cesty, v současnosti podnikají mnoho kroků, jak svého cíle dosáhnout.

„Opravdu chceme s naším projektem zaujmout a pomoci dárcovství krve v Kanadě, pokud to bude v našich silách,“ sdělil serveru CNET spoluzakladatel projektu Taran Chadha. Momentálně se snaží spojit s některou z dárcovských klinik, jelikož se domnívají, že právě žádná oficiální spolupráce mohla být příčinou stažení jejich kampaně z crowdfundingového portálu. Tento týden se mají sejít s několika organizacemi, se kterými budou probírat možnosti partnerství. 

Blood Sport 2Blood Sport 1

Jejich cílem je skrze Blood Sport motivovat hráče k darování krve a zároveň do této záslužné činnosti vnést soutěživého ducha. Autoři projektu, Taran Chadha a Jamie Umpherson, si prý už léta pohrávali s myšlenkou, jaké by to bylo, kdyby krváceli při hraní Mortal Kombatu

Jaký máte na projekt názor? Motivovalo by vás toto zařízení k darování krve? 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Zařízení na krvácení hráčů u her se nevzdává. Projekt pokračuje v realizaci

Čtvrtek, 27 Listopad 2014 - 22:25 | Mi Chal | Je to samozřejmě hovadina, pochybuji, že je vůbec...
Čtvrtek, 27 Listopad 2014 - 17:05 | HKMaly | Mel bych zlepsovak: Co se proste pred hrou vsadit...
Čtvrtek, 27 Listopad 2014 - 16:58 | Behemot | To má takových praktických problémů, že to je...
Čtvrtek, 27 Listopad 2014 - 14:40 | LPK | to je o nicem, proc rovnou nepropagujou primou...

Zobrazit diskusi